0.542. 537 86 70

Açmaz içinde açmazdalar…

Piyasadaki haberler ve tevatürlere göre, EMAN firması sahibi Levent Onuk’un kamyon dolusu para karşılığı Haşmet Bey ile anlaştığı rivayet ediliyor. Haşmet Bey'in Erkan Karaarslan'ın tutuklanmasına yol açan ifadesinde dediği gibi; “Rüşvetin belgesi mi olur?”

2021-03-25

Mersin-Aydın hattındaki kumpas davası çözüldükçe, baş aktörlerden eski bürokrat Haldun Haşmet Aysan, delilleriyle yazdığımız kumpas sürecine ilişkin tek cevap veremezken, ha bre bizlere hakaret, tehdit dolu göndermeler yapıyor.

Haşmet Bey'in kendi ses kaydından it-kopuk diye hakaret ettiği, atamalarına varana değin müdahaleye kalkıştığı savcı ve hakimlerden yalvarırcasına medet umması, bizleri çok yaraladı.

Neredennnnn nereyeeee... Haşmet Bey'in yapacağı suç duyuruları üzerine Savcılık makamına ifade vermek için, tarafımıza yapılacak tebligatları dört gözle beklediğimizi, Haşmet Bey'in bilgilerine arz ediyoruz.

Şimdi gelelim Haşmet Bey'in içinde bulunduğu açmazlara. Ve de kumpas sürecinde, nasıl yalancı tanıklık, nasıl gerçek dışı beyanlarda bulunarak insanların tutuklanmasına yol açtıklarına.

Bakın yazacaklarımın tamamı, Haşmet Bey'in kendi ifadeleri ve kendi icraatlarından derlenmiştir.

TROL DAVASI

O süreç içerisinde Osmanlı Torunu diye bir hesap açılmış, sürekli Haşmet Aysan ve pek çok bazı isimlere yönelik yayınlar yapıyordu. Hakkında 173 şikâyet yapılmıştı.

Sonra ne mi oldu Haşmet Bey?

İstersen kamuoyuna senin söylemlerin ve icraatlarında duyuralım.

Haşmet Bey, hatırladın mı? Sinan Ç. hacker trol davasının şikâyetçisi sendin. Hatta MİT Osmanlı Torunu isimli Sinan Ç. tarafından kullanılan hesap için, “FETÖ irtibatlı hesap” diye bilgi notu düştü demiştin. Hatta Sinan Ç. isimli hacker trolü tutan ve tanık olarak bunu itiraf eden Mustafa E. isimli şahsın devlete verdiği ifadesini de sen yayınlamıştın. Yanı sıra Mustafa E. isimli itirafçı-tanık şahsı Antalya'dan kendinin getirdiğini de belirtmiştin.

Mustafa E. tanık oldu, tuttuğu hacker trol Sinan Ç.'ye dava açıldı sende tık yok Haşmet Bey. Hatta onu bile Erkan Karaarslan'a yıkmaya kalkışmıştınız. Erkan Karaarslan ile Sinan Ç. arasında en küçük bir irtibat olmadığını devlet kanıtladı. Adam zaten içeride iken, o anlaşmayı nasıl yapacaktı?

Bak bu haber linki de senin açıklamalarına dayalı.

http://www.aydinsafak.com/dugum-cozuluyor-h3588.htm

Şikâyetçisi sensin. İtirafçı tanık olarak Mustafa E.’yi Antalya'dan getirip, ifadesini verdirdiğini söyleyen sensin. Trol çetesinin ifadelerini kamuoyuna aktaran sensin.

Fakat dava açıldı, her yerde haber olurken susan yine sensin.

Sen bu durumlarda susacak adam mıydın Haşmet Bey?

Şikâyetçisi olduğun dava başlayınca, ne yapacaksın bakalım.

Şikâyetçisi olduğun, “FETÖ ilintili” dediğin dava löp gibi ulusal medyanın gündemine oturmuşken, senin dut yemiş bülbül gibi susmana, gerçekten bir anlam veremiyoruz Haşmet Bey.

Açılan davada FETÖ falan yok ama bildiğin organize trol çetesine giden bir süreç var.

Tanık olan Mustafa E. itirafçılık yasasından faydalanıp çeteye girmekten kurtuldu.

Ya sen bu durum karşısında ne yapacaksın? Merakla bekliyoruz.

Mazallah o hengâmede işler karışır önüne gelen eteğindeki taşı ortaya dökerse, sayende ortalık yeniden yangın yerine dönecek.

Malum Mustafa E. anlaşmayı kimlerle yaptığını, finansı kimlerin temin ettiğini tek tek anlatmıştı. Emin ol yerinde olmak istemezdim.

Şikâyetinden vazgeçsen, “Demek ki söylentiler doğruymuş. Para karşılığı anlaşmış” diyecekler.

Vazgeçmesen, eski düşmanın, yeni dostlarınla karşı karşıya geleceksin.

Bir şey değil, “para aldı döndü” diyenlere de tek kelime edemezsin.

Neden mi?

Bak Mersin'de Erkan Karaarslan'ın tutuklanma ve yargılama sürecinde verdiğin ifadelerde, “Rüşvetin ve himmetin belgesi mi olur. Her hafta çantayla gelip, himmetleri toplayıp gidiyordu. Banka yoluyla vermesi düşünülemez. Elden vermiş olabilir. Parayı deniz ya da hava yoluyla ülke dışına çıkarmış olabilir” demiştin.

Seni menfaat karşılığı dönüş yapmakla eleştirenler de, ifadelerinde senin verdiğin ifadeyi örnek gösterip, “Rüşvetin belgesi mi olur. EMAN’dan elden almıştır. Banka yoluyla alacak değil ya. Çantasıyla alıp götürmüş olabilir” deseler, daha o anda takipsizlik çıkar.

Şahsen bana suç duyurusu yaptığın anda hem senin bu ifadeni vereceğim, hem senin kumpasına ortak olmayan hakim-savcılar için “it kopuk” dediğin kayıtları dosyaya delil olarak iliştireceğim, hem de EMAN hakkındaki tüm yayınlarını ve suç duyurularını da okkalı şekilde ve itinayla ifadelerim arasına ekleyeceğim.

Bana ne ki. Hepsi senin yaptıkların, yazdıkların, çizdiklerin, söylediklerin.

Demek ki insan hayatta kime ne yaşattıysa aynısını yaşıyor.

Seninki iki ucu kirli değnek de değil Haşmet Bey, ortası bile vıcık vıcık...

YALANCI TANIKLIKLARI VE KUMPASLARI NASIL KURGULADIKLARINI, HAŞMET BEY'İN MAHKEME BEYANLARIYLA KENDİ AĞZINDAN KANITLIYORUZ...

Aziz Türk Milleti.. Kumpas sürecinde düzmece deliller, yalancı tanıklar, yalan beyanlarla diri diri mezara gömülmeye kalkılan Erkan Karaarslan'ı diğer bir kumpas davası olan Aydın 1. Ağır Ceza'da yargılandığı davadaki gerekçeyi bir kez daha hatırlatayım.

“Edimim ifası.”

Yani iş yapmadan, yani kendisi veya şirket personeli Aydın'a gelmeden para almak.

Haşmet Bey o sürecin bizzat içindeydi.

Adamlar 1. Ağır Ceza’da gelmeden para aldılar diye yargılanıyorlar, Haşmet Aysan ise Mersin 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde “her hafta çantayla gelip, çantayla gidiyordu” diyor.

Haşmet Aysan'ın Mersin'e tanık olarak götürdüğü ve kendisi gibi hayali, düzmece ve yalanlardan ibaret “duyduk. ettik” diye Erkan Karaarslan'ın tutuklanmasına yol açan Şaban Demirtaş, aynı zamanda 1. Ağır Ceza’daki davaya konu düzmece evrakı düzenleyenlerden.

Gördünüz mü kumpas içinde kumpasları.

Mersin'e gidiyorlar “haftada bir çantayla gelip paraları alıp gidiyordu” diyorlar. Aydın'a geliyorlar, “gelmeden para aldı” diye düzmece evrak tertip edip, mahkemede yanıltıcı beyanda bulunuyorlar.

Bunları da yapan, kumpas sürecinde isimleri her yerde geçen, Haşmet Aysan ve Şaban Demirtaş ikilisi.

Be mübarekler!..

1- Mersin'de “her hafta gelip, topladığı paraları FETÖ’ye himmet götürüyordu” dediyseniz demek ki adam Aydın’a her hafta gelmiş demektir. O halde 1. Ağır Ceza’da neden “Aydın'a gelmedi, hizmet vermeden para aldı” diyorsunuz?

2- Yok Aydın 1. Ağır Ceza’da “gelmeden para aldı” diyorsanız, o zaman bu adam nasıl gelmeden himmet toplamış, siz nasıl Mersin'de “her hafta gelip himmet topluyordu” diyebiliyorsunuz?

Sağınız, solunuz, altınız, üstünüz, ağzınız, diliniz, her yeriniz vıcık vıcık yalan beyan, iftira, kumpas. Üstelik bir de bunlar Kuran okuyor, namaz kılıyorlar iyi mi... Yüce yaradan da elbet ayrı sorar bunlara hesabını. Allah çarptı yalnız ikisini de. Bizlere değil kamyona çarpılsalardı, emin olun şansları daha yüksek olurdu.

İçinizden, “Bu kadar da olmaz” dediğinizi duyuyorum.

Oluyor Aziz Milletimiz oluyor ve bundan kumpas paydaşlarının teki bile vicdan azabı duymuyor.

Erkan Karaarslan davasında işte bunların hepsi oldu.

Sizler de şaşmadınız mı, Aziz Türk Milletinin asil fertleri.

Bunların değneğinin iki ucu da, ortası da, sağı da, solu da, altı da, üstü de, her yerinden pislik akıyor. Yalan Beyan Uzmanlığı meslek olsa, emin olun bu kumpas sürecinde yer alanların hepsi, Ordinaryus Profesör olurdu.

Haşmet Bey, Haşmet Bey...

İşin kötüsü, davanın zamanlaması da manidar gibi.

Daha ne yaşadığınızı çözemediniz ki neler yaşayacağınızı çözeceksiniz.

Demek ki ortada bir süreç var ve tik tak tik tak tik tak saat gibi işliyor.

İşte Haşmet Aysan'ın kendi ağzından, kumpas sürecini nasıl itiraf ettiği, insanları nasıl hayali ve kurguya dayalı şekilde yalan beyanlarıyla hücrelere attırdıklarının, kendi ağızlarından itirafı.. (Konu ile ilgili o haberin lingi http://www.aydin24haber.com/feto-davasina-hasmet-aysan-damgasi-284929h.htm)

RÜŞVETİN BELGESİ Mİ OLUR?

Eski bürokratların en eskisi, eski danışmanların en kıdemlisi Haşmet Bey.

Şekilde görüldüğü üzere sizin kısa sürede darmadağın olan saflarınız, sayende derlenip toparlanmak için zaman bile bulamıyor. Dedik ya; Satranç oyununda fil taşı gibi savaş alanına seni sürdüler, sayende kendi safları darmadağın oldu.

En çok da, EMAN firması sahibi Levent Onuk'a çok üzülüyorum.

Piyasadaki haberler ve tevatürlere göre, kamyon dolusu para karşılığı Haşmet Bey ile anlaştığı rivayet ediliyor. Haşmet Bey'in Erkan Karaarslan'ın tutuklanmasına yol açan ifadesinde dediği gibi; “Rüşvetin belgesi mi olur?”

Eğer bu alış veriş iddiaları doğruysa, hem kamyon yükü ödeme yap, hem savaş fili diye meydana sürdüğün şahıs başına taş yağdırsın.

Vallahi bu alandaki başarınıza hayran olmamak mümkün değil Levent Bey. Sizinki ki de ayrı bir meziyet.

Erkan Karaarslan'ın süreç içerisinde saçları dökülmüştü, saç diktirdi. Eski iş ortağınızın başına gelenler, sizin de başınıza gelecek gibi Levent Bey. Eski can düşmanı yeni sadık dostunuz Haşmet Bey'in mahareti sayesinde her gün saç baş yolmaya devam edeceğiniz, biraz açık görünüyor.

Emin olun gerçekten halinize çok üzülüyoruz Haşmet Bey.

Sen ve sizin saftakilerin açmazları bir değil, iki değil, üç değil. Kendi yarattığınız kumpas labirentinde sıkıştırıldınız. Bir sağa, bir sola koşturuyorsunuz ama çıkış bulamıyorsunuz. Çaresizliğinizin ve savaşı çoktan kaybettiğinizin, daha yeni yeni farkına varıyorsunuz. Buna da “Kurt Kapanı” diyorlar. Bu kapanı da kendinize siz kurdunuz, bu labirenti de kendiniz oluşturdunuz. Allah yardımcınız olsun.

Kem söz sahibine yakışır misali cevap vermeye bile tenezzül etmediğim, etmeyeceğim, hakaret, iftira, itham ve tehditlerine karşı, kısa ve net yazacağım Haşmet Bey; KARGADAN KORKAN DARI EKMEZ DEMİŞLER. Öyle tehdit edip duracağına gereğini yap.

Savunmalarımızda, sadece senin beyanların olacak;

1- Rüşvetin belgesi mi olur.

2- Duydum, ettim, söylediler, öyle olduğunu tahmin ediyorum.

Sonra da diyeceğim ki, Mersin'de 25 ailenin yaşamı bu sözlerle karartılmış, tüm ülke bir paranoyaya bu sözlerle sürüklenmişti. Tabii ki kumpasına alet olmayan hakim savcılar için söylediğin, “it-kopuk” gibi vurguların yer aldığı ses kayıtlarını da, özellikle dinleteceğim.

Kargadan korkan darı ekmez, demirden korkan trene binmez. Usta asker resmi geçitte belli olur derler. Öyle faceden falan atıp tutmana gerek yok. O kadar sövüp, siyip, tehdit edeceğine, gidip o şikâyetleri yapacaksın.

Haşmet Bey, Haşmet Bey...

Emin ol sizin işler Gordion Düğümü’ne döndü. Birileri gelip, “bu düğüm çözülmez artık” dedikten sonra, bir kılıç darbesiyle sorunu kökten halledecekler gibi. Bu da senin, en büyük başarın olacak. Savaş meydanında kendi saflarına dalıp, koca orduyu dağıtan fil olarak tarih seni yazacak Haşmet Bey...

MÜZEKKERELERİ DE AÇIKLAYACAĞIZ,,

Yakında, Erkan Karaarslan davasında MİT - EMNİYET İSTİHBARAT - MASAK - KOM - SAYIŞTAY - AYDIN - İZMİR - MERSİN - İSTANBUL BAŞSAVCILIKLARI tarafından yapılan araştırmalarda düzenlenen ve Erkan Karaarslan hakkında tek delil olmadığının, FETÖ ile uzaktan yakından ilişkisi bulunmayıp, daha Maliyede uzman iken FETÖ ile çatışması ve FETÖ’cülerin ona kurdukları kumpasların delilleriyle ortaya konduğu, 76 müzekkereyi yayınlayacağız.

Emin olun bir delillere bakacaksınız bir Haşmet Aysan-Şaban Demirtaş'ın yalan beyanlarına. Tek bir delil yok iken, sadece Haşmet Aysan-Şaban Demirtaş ikilisinin yalan beyanları, yalancı tanıklıkları ile insanların yaşamlarının nasıl karartıldığını görünce, ömür boyu bu kumpas paydaşlarını lanetleyeceksiniz.

Sepetim