0.542. 537 86 70

Afrin Gazisi’ne ziyaret…

MİLLETVEKİLİ SAVAŞ, AFRİN GAZİSİ HEMŞEHRİSİNİ YALNIZ BIRAKMADI... AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, hemşehrisi olan Afrin Gazisi Jandarna Komando Uzman Çavuş Hakan Oktay'ı baba ocağında ziyaret ederek hem moral verdi hem de geçmiş olsun dileklerini iletti.

2018-03-11

AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Suriye'nin Afrin ilçesinde terör örgütlerine yönelik Türk Silahlı Kuvvetlerince gerçekleştirilen “Zeytin Dalı” adlı sınır ötesi operasyonda geçtiğimiz günlerde Afrin kırsalında Hac Bilal Köyü Kel Tepe Bölgesi’nde PKK/YPG'li teröristlerle çıkan, 8 askerin şehit olduğu çatışmada yaralanan askerlerimizden Çineli Jandarma Komando Uzman Çavuş Hakan Oktay'ı Çine Ovacık Mahallesi’ndeki baba ocağında ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.

AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, hemşehrisi olan Afrin Gazisi Jandarna Komando Uzman Çavuş Hakan Oktay'ı, Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Türkoğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar ile birilikte ziyaret ederek moral ve destek verdi.

Milletvekili Savuş, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin teröristlere karşı yürüttüğü sınır ötesi harekatında bu güne kadar 3 binin üzerinde teröristin etkisiz hale getirildiğini ve bu sayının her geçen gün daha da artacağını belirterek, Türkiye'nin hiç bir ülkenin toprağında gözünün olmadığını ancak kendi topraklarını ve vatandaşlarını da korumak zorunda olduğunu söyledi.

Hem o bölgenin güvenliği hem de Türkiye'nin sınır güvenliği için bu operasyonun yapılma zorunluğunun bulunduğunu dile getiren AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, "Ordumuzun arkasında Türk Millet var. Burada huzurlu bir şekilde oturuyor, yatıyor, dolaşıyorsak, işimizle gücümüzle uğraşıyorsak Kahraman Askerimiz, Polisimiz, Güvenlik güçlerimiz sayesindedir. Kahramanlarımız için ne yapsak azdır. Allah hepsinden razı olsun. Askerlerimize, Polisimize Allah güç, kuvvet versin, yardımcısı olsun. Dualarımız her zaman onlarla.." dedi.

Hemşerisi AK Parti Milletvekili Savaş'ın bulunduğu ziyaret ve desteğinden oldukça memnuniyet duyan Çineli Jandarma Komando Uzman Çavuş Hakan Oktay, bir hafta sonra görevinin başına döneceğini ve tekrar operasyona katılacağını belirterek, "Arkadaşlarım beni bekliyor. Teröristlere fırsat vermeyeceğiz... Bizi bu günlerimizde yalnız bırakmayan, halimizi hatırımızı soran, derdimize ve yaramızın acılarına ortak olan Sayın Vekilimizden Allah razı olsun... Ayaklarına sağlık" diyerek teşekkür etti.

Savaş, Ankara'da oturan Afrin Gazisi hemşehrisi Jandarma Komando Uzman Çavuş Hakan Oktay'ı TBMM çay içmeye davet etmeyi de ihmal etmedi.

Haber : Hasan KADİFE

Fotoğraf: Sadık ÖLMEZ

Sepetim