0.542. 537 86 70

AK Parti Aydın 6. kongresi...

AK Parti 6. Aydın İl Kongresi başladı. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan ve AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın da katılacağı kongreye ilgi büyük olurken organizasyon bozukluğu partililerin moralini bozdu. 840 kişilik dar bir salonda yapılan kongre Aydın’da bir Kongre Merkezi ihtiyacını apaçık gözler önüne sererken Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı helikopterden inerken bekleyenler arasında görüldü.

2018-04-07

Konuşmaların devam ettiği kongrede konuşan AK Parti MKYK Üyesi Milletvekili Mustafa Savaş, "2019'da Aydın'ı AK Parti Büyükşehir Belediyesi br hizmetleri ile tanıtıştıracağız... bu bizim boynumuzun borcu" dedi.

Kongreye katılmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydın'a gelişi nedeniyle 1 gün önceden kongrenin yapılacağı devlet hastanesinin de bulunduğu bölgede uygulanan trafik yasağı Aydınlılar tarafından büyük tepki gördü.

Kongrede geniş güvenlik önlemleri ise dikkat çekti...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PARTİLİLERE SESLENDİ…

Partisinin İl Kongresi için Aydın'a gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongrenin gerçekleşeceği spor salonunun önünde konuştu.

Cumhurbaşkanına salon önünde gelinli-damatlı karşılama yapıldı. Köşk Belediyesi Çalışanı Damat Ferhat Çelik ve Gelin Saliha Budak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılayıp hatıra fotoğrafı çektirdi. Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken de kongreye katıldı

Adı önümüzdeki yerel seçimlerde AK Parti'den Efeler Belediye Başkan adaylığı için geçen isimerdeb biri olan Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken salona Cumhurbaşkanlığı korumaları tarafından alındı.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları...

“Biz bu yola çıktığımızdan bugüne beşer planında hiçbir gücün önünde eğilmedik. Bundan sonra da sadece ve sadece Allah'ın önünde eğildik. Fırat Kalkanı'nı gerçekleştirdik mi? Orada efeler, Mehmetler gereğini yaptı mı? 2000 KM alanı kontrole aldık mı? Afrin'de de aynısını yaptık mı? Birileri afra tafra yaptılar ama biz kendi kararımızı kendimiz verdik.”

“Mehmetçiklerimiz, ÖSO ile oraya girdi ve o teröristleri orada derdest etti. Teröristler de kuyruklarını bacaklarının arasına alıp kaçtılar. Şu an itibari ile 3991 teröristi etkisiz hale getirdik. Belki 4 bin olmuştur. Bizim şehitlerimizin bedeli ağırdır. Şehitlerimizin intikamını aldık, alıyoruz, alacağız. Irak'ın kuzeyinde ve sınır içinde de yüzlercesini etkisiz hale getiriyoruz. Kendi ürettiğimiz silahlarımızla yapıyoruz. Eskiden ABD'nin kapısına giderdik, 'bugün git yarın gel' derlerdi. Sonra da ' kongre izin vermedi' derlerdi. İyi ki öyle demişler. Kötü komşu bizi imkan sahibi yaptı. Şimdi zırhlı taşıyıcı, tüfek, top, insansız hava araçları yapıyoruz. Modern sanayiler neyi başardıysa biz de onu yapacağız. Bizim neyimiz eksik? Pırlanta gibi gençlerimiz var. Sanatçılarla Hatay ziyaretimize hakaret yağdıran Bay Kemal, sen acaba ne zaman Mehmetçiğimizle birlikte oldu? Edep ya hu. Bay Kemal sen er meydanına gelemezsin. Er meydanına er olanlar gelir.

'BAY KEMAL ÇILDIRDI'

“Bundan sonra biz kararlarımızı kendimiz vereceğiz. Kimse bize şunu yapın bunu yapın diyemez artık. Biz Hatay'a gidiyoruz. Reyhanlı'ya gidiyoruz. Hatay'da benim kongrem var benim. Orada sanatçılar, sporcular ve yazarlarla birlikte Reyhanlı'ya geçiyoruz. Ama bazıları çıldırdı. Aman yarabbim Bay Kemal çıldırdı. Hakaret üstüne hakaret ediyor. Bay Kemal ofisini söyle de sanatçılarımız senden izin alsın! Sanatçılarla Hatay ziyaretimize hakaret yağdıran Bay Kemal, sen acaba ne zaman Mehmetçiğimizle birlikte oldu? Edep ya hu. Bay Kemal sen er meydanına gelemezsin. Er meydanına er olanlar gelir."

Sepetim