0.542. 537 86 70

AK Parti’de sevindirici haber…

AK Parti 26. Dönem Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

2018-08-31

HABER: YALÇIN YILDIRIM

Milletvekilliği yaptığı dönemde Aydın’da siyasete damgasını vuran Abdurrahman Öz, dik duruşu ve çözüm odaklı çalışmaları ile parti tabanında kendini sevdiren isim oldu. 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı gösterilmeyen Abdurrahman Öz’e AK Parti Genel Merkezi’nde Yerel Yönetimler Başkan Yadımcılığı gibi önemli bir görev verildi.

24 Haziran seçimlerinde 4 milletvekili çıkararak başarı çıtasını yükselten ve bu başarısını da 2019 Mart ayında yapılacak belediye seçimleri ile taçlandırmak isteyen AK Parti’nin lokomotif gücü Milletvekili Mustafa Savaş’ın KİT Komisyonu Başkanlığı’na, Metin Yavuz’un MKYK Üyeliğine, Bekir Kuvvet Erim’in TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyeliğine getirilmesinin ardından 26. Dönem Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz’e de Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevi verilmesi parti tabanında sevinçle karşılandı.

Abdurrahman Öz, milletvekilliği döneminde Anayasa Komisyonu Başkan Vekilliği ve AK Parti Meclis Grubu Disiplin Kurulu Başkanlığı görevlerini yürütmüştü.

Sepetim