0.542. 537 86 70

AK Parti’nin Aydın’da işi zor…

AK Parti 6. Olağan kongresi, Sayın Cumhurbaşkanı ve ekibinin işinin Aydın’da ne kadar zor olduğunu gösterdi.

2018-04-08

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan-Özlem Çerçioğlu görüşmesi üzerine sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

Erdem açıklamasında, "Sayın Özlem Çerçioğlu, tanımadığımız ve karşılama listesinde ismi olamayan kimliği meçhul bir bayan aracılığıyla Adnan Menderes Stadyumu VİP Salonu’nda Sayın Cumhurbaşkanımızla görüştü. Görüşmenin içeriği ve sebebi konusunda hiçbir bilgimiz yoktur. Önceden programlanmış ve bilgimiz dahilinde bir görüşme değildir. Kimliği meçhul bayanın karşılama listesinde ismi olmaması sebebiyle stada alınması için Cumhurbaşkanlığı güvenlik görevlileriyle Sayın Çerçioğlu arasında gerginlik olduğunu da duyduk. Özel görüşmeye kimliği meçhul bayan da katılmıştır" dedi.

* * *

Bu açıklamayı yapan kişi muhalefetten bir milletvekili değil 16 yıl iktidarda olan ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yakın olduğu bilinen ya da öyle sanılan, Aydın Teşkilatında ağırlığı olan, adı Mehmet Erdem olan bir milletvekili..

Çerçioğlu, 23 dakika özel bir odada sizin ismini bile bilemediniz bir bayanla Cumhurbaşkanı ile görüşüyor ise bu Aydın Milletvekilerinin ve teşkilatının acizliğini gösterir. Olayı örtbast etmek için "eee efendim kapıda güvenlikle tartıştı şöyle oldu.." demekle bu işler olmuyor.

Atı alan Üsküdarı geçti efendiler...

“Kadının fendi erkeği yendi derler” adama...

* * *

AK Parti Aydın 6. İl Kongresi beklentilerden uzak bir görüntü ortaya koydu.

Organizasyonun yetersizliği, eksiklikler günün sonunda AK Parti Aydın teşkilatının günü başarısızlıklarla kapatması partililerde hayal kırıklığı yarattı.

Günün kazananı da 23 dakika Sayın Cumhurbaşkanı ile görüşen, Aydın AK Parti Teşkilatı ve Vekillerinin görüşmede neler konuşulduğu bilmediği Özlem Çerçioğlu oldu.

2019 seçimlerine hazırlık yapılırken;

Aydın kongresi öncesi yapılan vefa yemeğinde Milletvekili Mustafa Savaş'ın yüksek perdeden heyecan yaratmak için konuşması etkisini kongrede göstermedi.

Vefa yemeğine katılan Mustafa Ataş' ın yemekte teşkilata "100 bin kişi ile Cumhurbaşkanımızın karşılamaya ve 2019 Aydın Büyükşehir Belediyesini, Aydın’a AK Parti Belediyeciliğini kazandırmaya var mısınız" diye sorduğunda teşkilatın çoşkusunun, heyecanın zayıflığı Ataş'ı düşündürse de heyecan katma çabalarının AK Parti 6. Olağan kongresinde teşkilatta pek bir karşılığının olmadığını, teşkilatın da gerekli mesajı almadığını gösterdi.

Bu anlayışla, bu ekiple AK Parti’nin Aydın’da işi zor..

Yapılan kongre, Aydın’dan ayrılan Sayın Cumhurbaşkanı ve ekibinin işinin Aydın’da ne kadar zor olduğu gösterdi.

Son olarak kongreler partiler için çok önemli, heyecan, taze kan kazanmak olsa da bu tür organizasyonlar yapılırken Partilerin yaşam kaynağı olan vatandaş da mağdur edilmeden yapılmalı. Vatandaşın acil ihtiyaç olan hastane, cami, okul gibi yerlere, evlerine ulaşmasına engel olunmadan, ulaşım hakkı elinden almadan organizasyonlar düzenlenebilir, kongreler yapılabilir.

Bu da zor degil...

Aksi takdirde mağduriyetler sizlere sandıkta kırmızı kart olarak dönebilir..

Sepetim