0.542. 537 86 70

AK Parti’ye bir aday da ADÜ’den…

ADÜ’de gerek kariyeri, gerekse başarılı çalışmaları ile tanınan ve halk arasında oldukça sevilen bir isim olan Doç. Dr. Sinem Sarı Öztürk, 24 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği seçiminde Aydın’ı temsil etmek için AK Parti’den aday adayı oldu.

2018-04-28

ADÜ’daki başarılı çalışmaları ile dikkat çeken bir isim olan Doç. Dr. Sinem Sarı Öztürk AK Parti’den Milletvekilliği adaylığını yaptığı basın açıklaması ile kamuoyuna duyurdu. Akademik kariyeri başarılarla dolu olan Öztürk, gerek ADÜ camiasında gerekse halk arasında sevilen bir isim.

Açıklamasında, “Aydın halkının vekili olmak için, Aydın halkını temsil etmek üzere, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde aday adayı oldum” diyen Doç. Dr. Sinem Sarı Öztürk şöyle dedi:

“AK Parti Ülkemize birçok alanda nitelikli sistemler kazandırmış, yasal alt yapıları güçlendirmiş ve insanların hayatını kolaylaştırıcı ve marka projeler gerçekleştirmiştir. Bununla birlikte ülkemizin nufüsü artış gösterirken, gerçekleşen büyümeler ile kişi başına düşen GSMH’i son 15 yılda artış göstermiştir. Bu süreçte yine sağlık, üretim, savunma sanayii, turizm, bilim ve teknolojik ürün geliştirme açısından ciddi bir atılım gerçekleştirmiştir.

Ülkemiz, 1923’te kurulan Cumhuriyet’imizin yüzüncü yılına yaklaşırken ekonomik ve siyasi olarak büyük bir saldırı altındadır. Bu saldırı başta ülkemizin seçilmiş Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, ülkemizin bütün fertlerinin birlik ve beraberliği ile mutlaka aşılacaktır. Bütün bu sorunları aşmamızda yegâne mihenk noktamız milli ve yerli duruş olmalıdır. Globalleşen dünyada yerlilik ve millilik unsurları tüm toplumlar için yok edilmekte ve toplumlar sindirilmektedir.

Özellikle Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin global çeteler tarafından teslim alınmaması sadece kendimiz için değil, mazlum milletlerin sorumluluğunu taşıdığımız içinde çok önem arz etmektedir. Türkiye sadece müslüman ve türk milletlerinin yanında değildir, “dünya 5’ten büyüktür” diyerek dini, ırkı, miliyeti, coğrafyası fark etmeden bütün mazlum milletleri aynı adil bakış açısı ile korumaya çalışmaktadır. Bu sebeplede hedeftir. Ama tarihtede hiç bir zaman hiç bir zulmü kabul etmeyen bu aziz millet, kendisini hedefe koyanlara gerekli cevabı yüreğinde taşıdığı iman ile her zaman verecektir, vermeye hazırdır.

Rahmetli dedem Aslan Sivri’den bize kalan bir miras var, kendisi zor zamanlarda üstlenmiş olduğu milli duruşu ile Gemi-Dok İş Sendikası Başkanlığı yaparken şehit edildi, zor zamanlarda görev almayı talep ederek onun bize bıraktığı aziz hatırasını da yaşatmak istiyorum.

Bu sebeple Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı Güçlü Türkiye, Güçlü Demokrasi mücadelesinde ve Türkiye’nin durdurulamaz şekilde önünü açacak 24 Haziran seçimlerinde kendisine desteğimiz tamdır.

Şahsım adına seçilmem halinde;

Mecliste önce ülkemizin 2023 hedeflerini gerçekleştirmesi doğrultusunda yapılan tüm çalışmalara, üzerime düşen görevleri yerine getirerek maksimum katkıyı sağlayacağım.

Yine Milletimizin mutluluğu, refah seviyesinin yükseltilmesi, yaşam kalitesinin arttırılması ve yaşam koşullarının iyiye gitmesi için partimizin yoğun çalışmalarına katkı sağlayacak, partim içerisinde bu çalışmaların yapılması noktasında önerilerimi sürekli olarak gündeme getireceğim.

Aydınımız özelinde ise tüm çalışmalarımızı, tüm projelerimizi Aydın’da yaşayan her bireyin kendini daha mutlu, daha güvenli, daha sağlıklı hissedeceği şekilde ve yaşamın kendisi için daha kolaylaştığı bir anlayış ile gerçekleştireceğim.

Son olarak, ailemizin bize öğrettiği inanç doğrultusunda ve doktorluk mesleğimin bana kazandırdığı yardım etme olgusunun verdiği mutluluk duygusu ile seçilmem halinde, seçildiğim görevi tüm Aydın halkı ile istişare halinde yürüteceğim ve o seçildiğim koltuk benim değil, 1 milyon 80 bin 839 kişinin koltuğu, yani tüm Aydınlıların koltuğu olacaktır.

Aydın’a katkı sağlamış ve katkı sağlamaya devam eden değerli AK Partili milletvekillerine teşekkür ederim. Tüm aday adaylarına başarılar dilerim. Bu bizler için bir rekabet yarışı değil, milletimize hizmet ulaştırma noktasında bayrak taşıma görevidir. AP Parti bir dava bilinci partisidir.

Adaylığımız vatanımız ve milletimiz için hayırlı uğurlu olsun.”

Sepetim