0.542. 537 86 70

AK Partili Vekiller eleştiriyi hazmedemedi…

Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimini görevden aldıran ve 4 aydır Başhekim atayamayan AK Parti Milletvekillerini eleştiren AK Partili Belediye Meclis Üyesi Ali Ertürk’ün yaptığı eleştiri Milletvekilleri Metin Yavuz ve Bekir Kuvvet Erim’de hazımsızlığa neden oldu..

2020-04-05

Milletvekillerine yakın yandaş medya kuruluşları ise Ali Ertürk aleyhinde haberler yaparak kamuoyu oluşturma ve itibarsızlaştırma çabasına girerken Ertürk’ü hedef tahtasına koymaya çalışması ise kamuoyunda hem tepki çekti hem de rahatsızlık yarattı.

Nazilli Belediye Meclis Üyesi Ertürk’ün yaptığı haklı eleştiri sonrası AK Parti Milletvekilleri Yavuz ve Erim’in kendilerine yakın Medya’ya talimat vererek Meclis üyesini itibarsızlaştırmaya çalışması yetmez gibi, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen ve Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak’ı arayarak Ali Ertürk hakkında disiplin kurallarını işletmeleri talimatı verdiği öğrenildi.

SOSYAL MEDYA’DA ERTÜRK’E DESTEK YAĞDI

Öte yandan malum haber sitelerinde Ertürk’ün açıklamalarından AK Parti tabanının rahatsızlık duyduğu haberlerinin yazılmasının aksine, kendi P-partisinin Milletvekillerini haklı olarak eleştiren Ali Ertürk’ün bu çıkışı sosyal medyada büyük yankı buldu. Yüzlerce sosyal medya kullanıcısı söz konusu haberin altına beğeni yapıp haber linkini paylaşırken yaptıkları yorumlarda ise Ertürk’e destek verdi.

HASTANE ÇALIŞANLARI TEDİRGİN

Koronovirüs salgını nedeniyle Nazilli Devlet Hastanesi’nde çalışanlar açısından birçok hayati tedbirlerin alınmaması ise burada görevli sağlık personelini tedirgin etmeye başladı. ‘İnsanı yaşatması için yaşamaları gereken’ doktorlar ve sağlık çalışanlarının salgınla mücadelede cephenin en ön safında hastane yönetimi tarafından alınmayan, tedbirsizliklere rağmen görev yapmaya çalışması ise kamuoyunda takdir topluyor.

HABER: MURAT GÜRKAN

Sepetim