0.542. 537 86 70

AK Partililer baltayı taşa vurdu…

AYDIN'DA AK PARTİLİLERİN CHP'Lİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YAPTIĞINI ZANNETİĞİ VE RAMAZAN AYINDA KADIN OYUNCULARIN GİYİMİ ÜZERİNDEN ELEŞTİRDİĞİ PLAJ VOLEYBOLUNU AK PARTİ HÜKÜMETİNİN GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI İLE TÜRKİYE VE DÜNYA VOLEYBOL FEDERASYONLARININ ORTAKLAŞA YAPTIĞI ORTAYA ÇIKTI.

2018-05-15

HABER MERKEZİ

Aydın Kent Meydanı’nda yapılacak olan Uluslararası Plaj Voleybol Turnuvası üzerinden Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni eleştiren AK Parti çevreleri baltayı taşa vurdu. Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz’ün de sosyal medya hesabı üzerinden eliştirdiği turnuvayı Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin  değil AK Parti Hükümeti’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte Türkiye Voleybol Federasyonu ve Dünya Voleybol Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği ortaya çıktı.

Günlerdir Aydın kamuoyunda “Bu turnuva neden sahillerde değil de Aydın Kent Meydanı’nında yapılıyor” şeklindeki ifadelerle Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni eleştiren AK Partili çevrelerin gerçeklerden de habersiz olduğu ortaya çıktı. BŞB yetkikileri ise voleybol turnuvasını kendilerinin düzenlemediğini açıkladı.

Aydın BŞB yetkilileri Aydın Kent Meydanı’nında düzenlenecek olan Plaj Voleybol Turnuvası’nda kendilerinin herhangi bir dahli olmadığını, turnuva organizatörlerinin aylar öncesi belediyeden izin alarak bu turnuvayı Aydın Kent Meydanı’nda düzenlemek istediklerini ve yer tahsisi için izin aldıklarını ifade ettiler.

Kamuoyunda Aydın BŞB’ye yönelik ortaya atılan eleştirilerin haksız olduğunu kaydeden yetkililer AK Partililerin işin aslını araştırmadın, gerçeği öğrendemen kendilerini hedef almasını da manidar buldular.

ELEŞTİRİLER HAKSIZ…

Aydın'da Kent Meydanında yapılacak olan 22 Ülkeden 42 takımın karşılaşacağı “Uluslararsı Plaj Voleybolu Organizasyo”nu üzerinden Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik özellikle AK Parti çevrelerince yapılan eleştirilerin haksız ve ön yargılı olduğu organizasyon ile ilgili bilgi ve detaylar ortaya çıkınca gözler önüne serildi.

Ramazan Ayına denk gelmesi nedeniyle eleştirilere maruz kalan Organizasyonu tek başına Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin değil AK Parti Hükümeti’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Voleybol Fedarasyonu, Dünya Voleybol Fedarasyonu ile ortaklaşa gerçekleştirileceği ve Spor Toto'nun sponsor olduğu öğrenildi.

Organizasyon ile ilgili bu bilgi ve detayların ortaya çıkması müsabakalara çıkacak olan bayan voleybol oyuncularının kılık kıyafeti, Ramazan Ayına denk gelmesi ve manevi duyguların istismar edilmesi üzerinden Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yapılan eleştirilerin ön yargılı ve haksızca olduğunu da göstermiş oldu.

Öte yandan voleybol turnuvasının Ramazan ayının başladığı bir dönemde organize edilmesine en sert tepkiyi AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz yaptı. 

Milletvekili Öz sosyal medya üzerinden yaptığı eleştirisinde, Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni Ramazan ayının manevi havasına uygun davranmaya davet ederken organizasyonun Aydın kent merkezinde, caminin önünde değil de plajların bulunduğu Didim, Kuşadası ilçelerinde yapılmasının daha uygun olacağını vurguladı.

Sepetim