0.542. 537 86 70

Aksu’dan tarihi açıklama…

Aydın’ın “Efsane” Başkanlarından Hüseyin Aksu, kendisi üzerinden algı yaratmaya çalışan müptezellere ve siyasilere tokat gibi cevap verdi.

2019-01-11

Siyaseti koltuk için değil hizmet için yaptığını bir kez daha kanıtlayan Hüseyin Aksu, “Cumhur ittifakına nifak tohumları atmaya kalkanlara geçit verilmeyeceğine” vurgu yaparken, “Makamın kimde olacağı önemli değildir. Aydın’a yapacağımız hizmetlerde hep biriz beraberiz. Hep bir olacağız, diri olacağız ve iri olacağız. Aydın baştan aşağı temizlenecek ve hizmete boğulacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Aksu’nun açıklaması şöyle:

“Bilgi sahibi olmadan, algı yaratma çabasında olanlar ve Cumhur ittifakına nifak tohumları atmaya kalkanlara geçit vermeyiz.

Ümmet Akın kardeşimdir. Beliğ Azbazdar en iyi dostumdur. Bizlerin arasında sen ben kavgası olmaz. Kim aday olursa, onu kazandırmak için, diğeri onun yanında olur.

Biz vatanın bekası için oluşan bir ittifakız.. Biz hizmet ordusuyuz.. Et tırnak gibiyiz... Kimseler bizi ayıramaz.. Kardeşliğimize gölge düşüremez.

Makamın kimde olacağı önemli değildir. Aydın’a yapacağımız hizmetlerde hep biriz beraberiz. Hep bir olacağız, diri olacağız ve iri olacağız.

Kaderimiz hizmet.. Halka hizmet için biraraya geldik. Türkiye'nin geleceği için el ele verdik. Bozmaya çalışan muhalifler hüsrana uğrayacak. Aydın baştan aşağı temizlenecek ve hizmete boğulacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

Sepetim