0.542. 537 86 70

Ali Çankır’dan Teşekkür…

CHP AYDIN İL BAŞKANI ALİ ÇANKIR: "AYDIN SİYASİ TARİHİNİN EN KALABALIK MİTİNGİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK... BU ONUR HEPİMİZİN."

2018-06-06

CHP AYDIN İL BAŞKANI ALİ ÇANKIR, DÜN MİTİNG İÇİN AYDIN’A GELEN MUHARREM İNCE’YE AYDIN HALKININ GÖSTERDİĞİ BÜYÜK SEVGİ VE YOĞUN İLGİYE TEŞEKKÜR ETTİ.

CHP Aydın İl Başkanı yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi:

“Dün Sayın Cumhurbaşkanı Adayımız Aydın'daydı. Kendisini gece geç saatlerde uğurladık. Ben öncelikle Aydınlı hemşehrilerimize gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Aydın milletin evladına, Muharrem İnce'ye sahip çıktı. Artık Tamam dedi.

Dün Aydın Kent Meydanı'nı dolduran 50 bini aşkın yurttaşımıza; sokaklarda, caddelerde iktidar coşkusuyla Cumhurbaşkanı Adayımızı karşılayan hemşehrilerimize ne kadar teşekkür etsek az.

Çünkü bu gurur hepimizin.

Dün Aydın'dan bir Cumhurbaşkanı geçti.

Dün hep birlikte Aydın siyasi tarihinin en kalabalık mitingini gerçekleştirdik.

Bu çalışmada emeği geçen örgüt emekçisi görünmez kahramanlara, il yönetim kuruluma, ilçe başkanlarıma ve örgütlerime, gençlik ve kadın kolları başkanlarıma ve örgütlerime, Milletvekili Adaylarımıza, Milletvekilimiz Hüseyin Yıldız ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Bülent Tezcan'a, Efeler, Kuşadası, Söke, Didim, Karacasu, Sultanhisar, Bozdoğan, Çine, Koçarlı Belediye Başkanlarıma ve Aydın'ın topuklu efesi, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanım Özlem Çerçioğlu'na emeklerinden ve katkılarından dolayı teşekkürü borç bilirim.

Değerli Arkadaşlar; Biz Aydın İl Başkanlığı olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Aydın'da gidilmedik köy, çalmadık kapı, bakmadık göz bırakmıyoruz, bırakmayacağız.

Bu motivasyonla ve bilinçle partimizin seçim vaadlerini ve Adayımız Sayın Muharrem İnce'nin söylemlerini yedi düvele anlatmaya devam edeceğiz.

Biz binlerce yurttaşımızla, Sayın Cumhurbaşkanı Adayımızı buluşturduğumuz için mutluyuz. Darısı miting yapamayanların başına diyelim.

Malazgirt Meydanı orada.

İstasyon Meydanı burada.

Kendilerine inanıyorlarsa Kent Meydanı da şurada duruyor.

Buyursunlar yapsınlar.”

Sepetim