0.542. 537 86 70

Atabay’dan İmamoğlu’na büyük saygısızlık..

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın, İstanbul’da bu gün başlayan Uluslararası EMITT Turizm Fuarı’nın açılışına, bir gün önceki eğlence yemeğinde alkolü fazla kaçırınca katılamadığı iddia edildi.

2022-02-09

Edinilen bilgilere ve iddialara göre, aralarında CHP’li Meclis Üyesi Sevinç Karataş ve İmardan sorumlu Başkan Yardımcısı Emine Öznur Gündoğdu, Basın Başdanışmanı Arif Kunur, Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş’ın da bulunduğu kalabalık bir ekiple bir gün önceden İstanbul’a gelen Başkan Atabay, akşamdan eğlence mekanında yenilen yemekte alkolü fazla kaçırınca, öğle saatlerinde yapılan EMITT Fuarı’nın açılışına katılamadı.

Fuarın açılışına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. İmamoğlu’nun fuara gelişi kabalalık bir gurup tarafından karşılanırken CHP’li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, İmamaolu’nu karşılayanlar arasında yer almadı.

İmamoğlu Didim Standı’nı ziyaretinde gözleri Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ı aradı ancak Atabay açılış günü İmamaoğlu’nu karşılayanlar arasında bulunamadı. Atabay’ın yerine Ekrem İmamoğlu’nu İmage-Maker’i Arif Kunur karşıladı. Bu durum ise “İmamoğlu’na büyük saygısızlık” olarak değerlendirildi.

Bilindiği üzere bir süredir geçmişine sünger çekerek yeni bir imajla yeni bir kimlik yaratma, yeni bir hayata yelken açmak için ithal ettiği image-makerla çalışan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay bu iş için Aydın'dan bir basın başdanışman da getirmişti.

Aldığımız kulis bilgileri ve iddialara göre,

EMİTT fuarında gövde gösterisi yapmak için Didim Belediyesi bütçesi ile kalabalık bir ekiple bir gün önceden İstanbula gelen Atabay’ın hesapları “ne yapsan ayar tutmaz misali” yine tutmadı.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, İstanbul'da olduğu ve yıllardır adının Kadıköylü Atabay olarak da anılmasından dolayı, ekibi ile birlikte hem yeni basın başdanışmanın gelişini kutlamak hem de biraz eğlenmek için soluğu meşhur bir balık testoranında aldılar.

Kadıköy hasreti ve Kadıköy'e yakın olduğundan bu coşkuyla, vur patlasın çal oynasın eğlencenin dibe vurduğu bir gece yaşandı. İddiaya göre, alkolü fazla alan Atabay, Fuar açılış günü sabahında adı, partisin Cumhurbaşkanlığı Adaylığı için geçen isimlerden biri olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu karşılamaya gelemedi. İmamoğlu'nu karşılama işi de “Atabay'ı yapacağım imaj çalışmaları ile tekrar aday yapacağım” diyen yeni image-maker’i basın başdanışmanı Arif Kunur’a kaldı.

HABER MERKEZİ

NOT: EMITT Turizm Fuarı’nda Didim Turizm Derneği niye yok?

Okumak için lingi tıklayınız..

EMITT Turizm Fuarı’nda Didim Turizm Derneği niye yok?

http://www.aydinsafak.com/emitt-turizm-fuari-nda-didim-turizm-dernegi-niye-yok-h4713.htm

Sepetim