0.542. 537 86 70

Atabay ve Didim’deki eşkıya çetesi ifade veriyor…

Polislere saldırıp hakaret eden Kaymakamlık konutunu basacak kadar gözü dönmüş Didim’deki gerçek çete devlet ile yüzleşiyor. Aydın İl Emniyet Müdürü Suat Ekici olaylara karışan, eşkıya gibi hareket eden şahıslar hakkında kendisinin de bizzat talimatıyla sorguların başladığını, Didim'de hiç kimsenin Devlete kafa tutamayacağının kamuoyu tarafından bilinmesini istediğini, devlet kurumları ve halkımıza iletiyoruz. Atabay'ın ise olayları örtmek, Savcılıkta ifade verdiğini gizlemek için burnunun kırıldığı ve mide bulantısıyla hastaneye gittiği haberini yayınlatarak, yine yaşananları perdeleme çabasını da halkımızın takdirine sunuyoruz.

2021-06-18

160 promil kafayla yanındaki Belediye Başkan Yardımcısı Emine Öznur Gündoğdu ile beraber yasak olan saatlerde içkili mekânda meyhane kavgası çıkartıp rezaletleri rant çetesi yalanıyla perdelemeye çalışan Ahmet Deniz Atabay ve yandaşları, Emniyet ve Savcılıkta ifade veriyor.

Bilindiği gibi Atabay hakkında Didim Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen toplu tecavüz soruşturmasında verilen takipsizlik kararı bir üst mahkemece bozulmuş, gerçekleri gizleyen Atabay yandaş medyasıyla beraber olayları saptırıp, kumpas çöktü başlıkları attırmıştı.

Gerçekler ortaya çıkınca skandalı örtemek için rant çetesi yalanına sarılan, hiç ilgisi olmayan kişileri olaya dahil edip Ağır Ceza’da yargılanması yolu açılan Atabay gece içkili mekanda kavgaya karışmıştı.

Gerçekleri saptarıp olaylardan kahraman gibi çıkma hesabındaki Atabay ile ilgili gerçekler, tarafımızdan devletin ilgili kurumları ve kamuoyuna duyurulmuştu.

Atabay gecenin ilerleyen saatlerinde görevini yapan polislere de hakaret, tehdit, saldırıda bulunmuş, ardından yandaşlarıyla beraber Kaymakamlık konutunu basmıştı.

Metin Can'ın köşe yazısı ve Aydın Şafak haberleri sonrası olaylarla ilgili tarafımıza bilgi ulaştıran Aydın İl Emniyet Müdürü Suat Ekici olaylara karışan, eşkıya gibi hareket eden şahıslar hakkında kendisinin de bizzat talimatıyla sorguların başladığını, Didim'de hiç kimsenin Devlete kafa tutamayacağının kamuoyu tarafından bilinmesini istediğini, devlet kurumları ve halkımıza iletiyoruz.

Atabay'ın ise olayları örtmek, Savcılıkta ifade verdiğini gizlemek için burnunun kırıldığı ve mide bulantısıyla hastaneye gittiği haberini yayınlatarak, yine yaşananları perdeleme çabasını da halkımızın takdirine sunuyoruz.

15 gündür safra kesesi sorunuyla ilgili İstanbul'da tedavisi sürdüğünü öğrendiğimiz İl Emniyet Müdürümüze geçmiş olsun diyor, Devletimizin şerefinin korunması için de “Bu olayları kimse kapatamaz” vurgusuyla sonuna kadar gerekeni yapacakları sözü üzerine gösterdiği hassasiyetten dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.

Didim'deki polise saldırı ve Kaymakamın evini basma olayına karışanlar hakkındaki önemli bilgi ve gelişmeleri bu akşam Metin Can’ın kaleminden okuyabilirsiniz.

Sepetim