0.542. 537 86 70

Ayağımıza kurşun sıkmayalım…

17/25 Aralık ve Reza Zarraf ile birlikte ismi Dünya’da daha iyi anılan Aydın Büyükşehir bütçesinin 200 katı büyüklüğündeki Halk Bankası’nın bütçesini Genel Müdür Yardımcısı olarak yönetmiş ekonomi ve paradan çok iyi anlayan Mustafa Savaş'a Aydın’da değil daha çok Ankara’da ihtiyaç olacak. Sayın Savaş’ı 1 milyon 100 bin nüfuslu Aydın’da tutmak yerine 81 milyonun hayır duasını alması için Ankara'daki görevine devam etmesi daha isabetli olacaktır.

2019-03-07

Ülkenin bekası için Ankaraya dönmesi lazım.

17 yıllık AK Parti İktidarından değil yurtdışındaki lobilerden kaynaklanan döviz, faiz, enflasyon işsizlik v.b. temel ekonomik sıkıntılarla boğuşurken birde içeride kabzımallar yüzünden sebze, meyva fiyatları yükselince vatandaşa ucuz biber, domates, patlıcan yedirmek için uğraş verilirken 31 Mart yerel seçimlerinde “Cumhur İttifakı” Türkiye genelinde başarısız olursa Devlet Bahçeli'nin ne yapacağı bilinmez. Bu ortaklık uzun sürmez. 

Malum, meydanlarda dillerinden düşünmedikleri birde bu ülkenin BEKA sorunu var. 

AK Parti'nin, TBMM’deki sayısı 290 olduğuna göre AK Parti'nin 31 Mart’tan sonra belediye başkanından ziyade Milletvekiline ihtiyacı olacak.

Bu yüzden, 17/25 Aralık ve Reza Zarraf ile birlikte ismi Dünya’da daha iyi anılan Aydın Büyükşehir bütçesinin 200 katı büyüklüğündeki Halk Bankası’nın bütçesini Genel Müdür Yardımcısı olarak yönetmiş ekonomi ve paradan çok iyi anlayan Mustafa Savaş'a Aydın’da değil daha çok Ankara’da ihtiyaç olacak. 

Serbest Piyasa Ekonomisi’nin uygulandığı ülkemizde kabzımallar yüzünden vatandaşın mağdur olmasına çare olmak için EFE A.Ş. Projesi ile bütün üreticileri bir araya getirerek hem onlara destek hem de biz tüketicilere ucuz yiyecek-içecek sağlamak gibi müthiş bir projesi olan Mustafa Savaş’ın 31 Mart’tan sonra Türkiye’de Tanzim Satışlardan Sorumlu Bakan olarak göreve getirilmesi daha doğru olacaktır. 

Eğer bu olmazsa, Aydın'a 5 yılda yapacaklarını vaat ettiği 12 Milyarlık Yatırım, 50 bin kişiye istihdam, Serbest Bölge Kurulması ve Aydın ilinin yıllık 3 Milyar Dolarlık İhracat potansiyeline kavuşmasının takipçisi olursa daha makbule geçer. Çünkü bu işler Büyükşehir Belediyesi'nin değil Devlet ve Hükümetin işleri.

Sayın Savaş’ı 1 milyon 100 bin nüfuslu Aydın’da tutmak yerine 81 milyonun hayır duasını alması için Ankara'daki görevine devam etmesi daha isabetli olacaktır.

Ayağımıza kurşun sıkmayalım.

Sepetim