0.542. 537 86 70

Aydın’a modern poliklinik…

Aydın’ın tanınmış ve sevilen ailerinden Tuncer ve Müjgan Altuntaş’ın kızları Uzman Ortodontist Şirin Yaylalı Altuntaş Girne Mahallesi Şair Ömer Bulvarı’nda Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’ni hizmete açtı.

2017-04-03

Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği olarak hizmet vermeye başlayan kuruluşun açılış için poliklinik bahçesinde kokteyl düzenlendi. Kokteyle Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, Efeler Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci, Diş Hekimi Rauf Değirmenci ile Altıntaş ailesinin yakın tanıdıkları ve davetliler katıldı.

Açılış kurdelasını Şirin Yaylalı Altuntaş ile birlikte kesen Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken polikliniğin hijyen kalitesine dikkat çekerek, “Burayı gezenler, sağlıkla ilgili ortamda, hijyenin nasıl oluşabileceğini çok net bir şekilde göreceklerdir” dedi.

Hayalinin hep bir poliklinik kurmak olduğunu söyleyen Ortodontist Şirin Yaylalı Altuntaş ise hayallerini gerçekleştirme adına böyle bir yatırımı yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi, şöyle dedi:

“Buradaki hayalim, kendi alanımda daha gelişip belki uzmanlık gerektiren bazı dalları da sunmak. Şu an ilk hedefimiz estetik, ortodonti, beyazlatma üzerine. Belki ilerleyen dönemlerde bir çocuk uzmanımız da olabilir. Fiziksel özelliklerimiz şu an buna elveriyor. Her şey hazır olduğunda yavaş yavaş yeni hizmetleri de sunacağız.”

Şirin Yaylalı Altuntaş hizmete açtığı poliklinikte Diş Hekimi Buket Kutlu ile birlikte çalışacak.

Sepetim