0.542. 537 86 70

Aydın BŞB bu gazeteyi neden dağıtıyor?

CHP'YE YAKINLIĞI İLE BİLİNEN SÖZCÜ GAZETESİ’NİN KÖŞE YAZARI OLAN EMİN ÇÖLAŞAN'I MANŞETİNE TAŞIYARAK AĞIR ELEŞTİRLERDE BULUNAN DEMOKRAT İZMİR GAZETESİ’NİN CHP'Lİ AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN BİNLERCE SATIN ALINARAK AYDINLILARA ÜCRETSİZ DAĞITILMASI KAFALARI KARIŞTIRDI...

2017-08-05

Daha önce de Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na muhalif olan aralarında tecrübeli bürokrat İçişleri Bakanlığı eski Danışmanı Haldun Haşmet Aysan, Gazeteci Şebnem Bursalı başta olmak üzere birçok ismi manşetlerine taşıyan Demokrat İzmir adlı gazetenin yeni sayısında hedef aldığı isim Sözcü Gazetesi Yazarı Emin Çölaşan oldu.

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, CHP'ye yakınlığa ile bilinen ve tüm gazetecilik yaşamı boyunca hep sağ iktidarları eleştiren ve bu iktidarların hep hedefindeki isim olan Atatürkçü kimliği ile de bilinen Sözcü Gazetesi Yazarı Emin Çölaşan ile ilgili olumsuz bir haberin manşetlere taşındığı gazetenin binlercesini onbinlerce lira ödeyerek satın alıp ücretsiz olarak dağıtması hem CHP’lilerin hem de Aydınlıların tepkisine neden oldu.

Böyle bir gazetenin CHP'li Aydın BŞB'ye ait sosyal tesislerde vatandaşlara dağıtılmasındaki amacın ne olduğu anlaşılmazken Büyükşehir Belediyesi’nin bu tutumuna Aydınlılar, "Bu nasıl bir CHP'liktir, bu nasıl bir anlayıştır.. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusudur" şeklinde tepkilerini dile getirdiler...

Öte yandan Emin Çölaşan’ı manşetine taşıyan gazetenin daha önce de Özlem Çerçioğlu’nu eleştirenler hakkında yaptığı haberler karşılığında Aydın BŞB Şirketi olan EGE-ET A.Ş.’den reklâm ile desteklendiği biliniyor.

HABER: HASAN KADİFE

Demokrat İzmir Gazetesi’nin Bürokrat Haldun Haşmet Aysan ve Gazeteci Şebnem Bursalı’yı hedef alan aşağıda gördüğünüz sayısı Aydın BŞB tarafından on binlerce satın alınarak ve şirketlerden reklam desteği verilerek Aydın’da dağıtılmıştı.

AYDIN BŞB ŞİMDİ DE AŞAĞIDA GÖRDÜĞÜNÜZ EMİN ÇÖLAŞAN'I HEDEF ALAN GAZETELERİ SATIN ALIP KENDİSİNE AİT SOSYAL TESİSLERDE VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ DAĞITIYOR.

 

Sepetim