0.542. 537 86 70

Aydın BŞB Nazım Hikmet’i unutmadı…

ŞİİR GİBİ BAŞKAN'DAN AYDIN HALKINA ŞİİR GİBİ SEÇİM MESAJI... "EN GÜZEL GÜNLERİMİZ HENÜZ YAŞAMADIKLARIMIZDIR... TAMAM MI ? "

2018-06-03

"Nazım'ın büyük aşkı Piraye'si vardı, Aydın halkının da Şiir gibi Başkanı..."

Aydın Büyükşehir Belediyesi Büyük Usta Nazım Hikmet'i unutmadı...

Türk ve dünya şiirinin önemli ismi Nazım Hikmet Ran, ölümünün 55. yıl dönümünde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen gecede anıldı.

Aydın Tekstil bahçesinde düzenlenen yüzlerce şiir sever Aydınlı'nın katıldığı Nazım Hikmet'i anma gecesine damgayı ise büyük ustanın birkaç şiirini okuyan Topuklu Efe Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu oldu.

Konuşmasında büyük ustadan saygı ve sevgiyle bahseden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazım Hikmet'in bir şiirinden yaptığı alıntı ile Aydınlılara "En güzel günlerimiz henüz yaşamadıklarımızdır... Tamam mı" diyerek mesaj verdi.

Geceye katılan Misafirlerden de "Tamam.." cevabını alan Özlem Çerçioğlu okuduğu Nazım şiirleriyle de büyük alkış aldı.

 Geceye CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, 3. Sıra milletvekili Adayı Süleyman Bülbül, CHP İl Başkanı Ali Çankır, Efeler İlçe Başkanı Barış Altıntaş, Aydın BŞB Başkan Vekili Evrim Karakoz, STK temsilcileri ve yüzlerce şiirsever Aydınlı katıldı.

Gecede sahne alan sanatçı Soner Ongun şarkıları ve türküleri, ünlü Yazar Kürşat Başar ise şiirleriyle hem beğeni topladı hem de büyük alkış aldı.

HABER: Hasan KADİFE

FOTOĞRAF: Sadık ÖLMEZ

Sepetim