0.542. 537 86 70

AYDIN’DA DİLLERE DESTAN DÜĞÜN…

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, oğlu Berkin’i kendi kıydığı nikâh ve dillere destan bir düğün ile evlendirdi.

2016-07-24

Muradiye-Lütfi Kasabalı çiftinin kızı Ayşim ile Gülay-Mesut Özakcan çiftinin oğlu Berkin, Esra Kır Düğün Salonu’nda muhteşem bir düğün merasimi ile yeni yaşamlarına adım attılar.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ve eşi Gülay Özakcan düğün öncesi tüm konuklarını kapıda karşıladı. Davetlilerin yerlerini almasından sonra bando eşliğinde, ışıklar altında masalları andıran ve konukları imrendiren şekilde düğün salonuna giren Berkin ve Ayşim çifti gecenin ilk dansını yaptılar.

Daha sonra nikah törenine geçildi.

Nikahın şahitliklerini CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Milletvekili Hüseyin Yıldız, Efeler Kaymakamı İzzettin Sevimli, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı yaptılar.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan oğlu Berkin’in nikahını kendi kıydı. Başkan Özakcan nikah akdini gerçekleştirmeden önce yaptığı konuşmada “Şehit haberleriyle uyandığımız bu günlerde cumhuriyet tarihinin en büyük felaketini yaşıyoruz. Huzurun tüm ülkemizde hakim olmasını diliyorum” dedi. Daha sonra mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür eden Özakcan nikâh akdini gerçekleştirdi.

Genç çiftlerin evlilik cüzdanını CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan verdi. Tezcan, “Evlilik cüzdanını geline vermek gelenektir ama ben gelin ve damada beraber vereceğim. Kendilerinden Cumhuriyete sahip çıkacak evlatlar bekliyoruz” dedi.

Düğün, CHP Merkez Disiplin Kululu Üyesi Süleyman Bülbül, CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, Efeler ilçe Başkanı Selim Gürgün, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı’nın yanı sıra belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, siyaset ve iş dünyasının seçkin isimleri ile Özakcan ve Kasabalı ailelerinin yakınlarını bir arada buluşturdu. 

Düğün törenine katılan davetliler gecenin geç saatlerine kadar Özakcan ve Kasabalı ailelerinin mutluluklarına ortak oldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sepetim