0.542. 537 86 70

Aydın’da İsrail protestosu…

ABD VE İSRAİL AYDIN’DA PROTESTO EDİLDİ… ABD Başkanı Donald Trump Aralık ayında açıkladığı kararının ardından bugün ABD'nin İsrail Büyükelçiliği Tel Aviv'den Kudüs'e taşındı. Gazze'deki protestolarda İsrail güçleri, 52 Filistinliyi öldürdü, 2 bin yaralı var…

2018-05-14

Anadolu Öğrenci Birliği, İHH, İyilikder, Aydın Uluslararası Öğrenci Derneği, Ensar Vakfı ve Üniak Efeler üyelerinin katılım sağladığı basın açıklamasında ABD ve İsrail protesto edildi.  

Kent meydanında toplanan kalabalık attığı slaganlarla ABD ve İsrail'e olan tepkilerini dile getirirken gurup adına yapılan açıklamada İsrail'in işgal ettiği topraklarda soykırım yaptığını belirtilerek, "Masum sivilleri hedef alarak kendince bir zulüm düzeni kurma çabası içerisine girmiştir. İnsanlık onurunu ayaklar altına alan ve uluslararası hukuku yerle bir eden İsrail'in sinsi planları haddini aşmıştır" denildi.

AÖB’nin protestosuna AK Parti İl Başkan Yarışmacıları Ahmet Kürşat Uğur ve Cihat Akkuş, AK Parti'nin en geç Milletvekili aday adaylarından Yasemi Sarıçiçek ile çok sayıda dernek üyesi destek verdi.

(Hasan KADİFE)

Sepetim