0.542. 537 86 70

Aydın’da seçim güvenlik toplantısı…

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU: “HÜR VE ÖZGÜR İRADENİN TAM ANLAMIYLA SANDIĞA YANSIMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ.."

2018-05-09

Afyonkarahisar, Aydın, Balıkesir, Burdur, Denizli, Isparta, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak'ın aralarında bulunduğu 11 ilin yer aldığı Seçim Bölge Güvenlik Toplantısı Aydın'da yapıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Başkanlığındaki yapılan toplantıya Bakanlık yetkilileri, 11 İlin Valileri, Emniyet Müdürleri, Garnizon Komutanları, İstihbarat temsilcileri katıldı.

Toplatında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hür ve Özgür iradenin tam anlamıyla sandığına yansıması ve seçimlerin bayram havasında geçmesi için çalıştıklarını belirterek şunları söyledi.

"Özgürlük ve güvenlik dengesi diye bir denge yoktur. Güvenlik özgürlük için vardır. Seçim güvenliğini teşhis etmek bizim görevimizdir... Seçim güvenliği Türk demokrasisinin en başarılı olduğu örneklerdendir. Önceki seçimlerde de bu başarıyı ortaya koyduğumuzu düşünüyorum...Hür ve Özgür iradenin tam anlamıyla sandığına yansıması için çalışıyoruz... Vatandaşlarımızda bir bayram havası içinde geçecek olan bu seçimlerde güven içinde sandığına gidip iradesi özgürce sandığa yansıtacaktır..."

Aydın'ın ev sahipliği yaptığı seçim bölge güvenlik toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

Bakan Soylu'yu AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen'in ev sahibi olarak karşılayanlar arasında olmaması gözlerden kaçmadı.... Bakan Soylu'nun toplantının yapıldığı otele girişinde kendisini karşılayan partililer ile tokalaştıktan sonra yanındakilere "İl Başkanı nerede/" diye sorması ise dikkatlerden kaçmadı.

(Hasan KADİFE)

Sepetim