0.542. 537 86 70

Aydın Emniyeti başarılara imza atıyor..

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü yasa dışı uygulamalara karşı mücadelesini tüm hızıyla sürdürüyor. Özellikle uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan Aydın Emniyeti yaptığı değişik operasyonlarla başarılara imza atıyor.

2017-01-28

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü’nün uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik yapılan çalışmalar kapsamında İncirliova İlçesi Kurtuluş Mahallesinde İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte gerçekleştirdiği operasyonda;

M.B. isimli şahıstan uyuşturucu madde satın almak için gelen E.B. M.U., V.O. ve Y.A. isimli şahıslar yakalandı. Yapılan aramalarda ise, 2 (iki) fişek Sentetik Kannabinoid, 1 (bir) adet ruhsatsız 7,65 mm çapında tabanca ve 18 adet fişek ele geçirildi.

Devam eden çalışmalarda M.B. isimli şahısla birlikte C.S. isimli şahıs yakalandı ve üzerlerinde, 4,89 gram Metamfetamin maddesi, 2,02 Sentetik Kannabioid maddesi ele geçirildi.

Efeler Ilıcabaşı Mahallesinde gerçekleştirilen operasyonda ise S.G. isimli şahsın evinde yapılan aramada;

2,120 gram kubar esrar maddesi, 1 adet kubur diye tabir edilen tüfek, 1 adet rulo halinde uyuşturucu paketlemede kullanılan alüminyum folyo ele geçirildi.

Çeştepe Mahallesinde gerçekleştirilen operasyonda; E.İ., K.A., S.B., Ö.K., A.S. ve F.K. isimli şahıslardan;

0,20 gram metamfetamin maddesi, 1 adet ruhsatsız 7,65 mm VZOR marka tabanca ve 3 adet 7,65 mm fişek, 1 adet WALTER marka tabanca ve 15 adet 9 mm fişek ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce kaçak/sahte içki ticareti yapan şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalarda da;

M.A. isimli şahsa ait, Efeler ilçesinde bulunan depoda ve İncirliova ilçesinde bulunan işyerinde yapılan operasyonlarda;

Üzerinde herhangi bir bandrol ve etiket bulunmayan 2.970 şişe (4.351 litre) şarap olduğu değerlendirilen alkollü içki, üzerinde bulunan TAPDK bandrollerinin sahte olabileceği değerlendirilen 882 şişe  (1.215 litre) şarap olduğu değerlendirilen alkollü içki, 720 adet kapüşon, 48 adet etiket, 134 adet kapak, 26 adet mantar tapa, 60 adet boş şişe ele geçirildi.

Şüpheliler gözaltına alınarak tahkikat başlatıldı.

Sepetim