0.542. 537 86 70

Aydın’ın “Musti”sinden “üst akıl” göndermesi..

Aydın Belediyesi Eski Başkanları Hüseyin Aksu ve İlhami Ortekin’in “sağ kolu” olarak bilinen ve belediye meclis üyeliği yapan Mustafa Selçuk sosyal medya hesabından yaptığı “üst akıl” paylaşımı ile dikkat çekti. “Kendini üst akıl zanneden bir avuç çakalın” Aydın’daki siyasi partilerin meclis üyesi belirlemesinden tutun, bürokrat seçimi ve tayinlerinde etkili olan lobicilik faaliyeti içinde olduğuna vurgu yapan “Musti” lakaplı Mustafa Selçuk, “Türkiye’de CHP ve AK Parti’nin el ele, kol kola yönetildiği tek ve örnek il Aydın” dedi.

2020-04-28

Mustafa Selçuk, paylaşımında Aydın’daki üst akıla, “Ey kuş beyinli üst akıl, Aydın’dan elini ayağın çek ve insanları rahat bırak.. O beynini; insanlara nasıl iş sahası açarım, nasıl ekmek veririm, Ticaret Odası’nı, Borsa’sını, Sanayi Odası’nı, Esnaf Odası’nı ve diğer sivil toplum örgütlerini bir araya getirip nasıl bir yatırım ve üretim planlaması yaparım. Nasıl ulusal ve uluslararası arenada etkili bir lobi yaparım..vs vs diye programla” diye seslendi.

Aydın kentinin kendini çakal zanneden bir avuç üst akılın elinde kaldığına dikkat çeken Selçuk'un, “çakallar genellikle leş yerler ve yemeği paylaşırlar” ifadesiyle kimleri kast ettiği merak konusu olurken, “Aydın’ı iyi incelemek için İstanbul ve Ankara’daki pencerelerin yanı sıra Kuşadası ve İzmir’deki yemekli toplantıları iyi takip etmek lazım. Bu vahşi ormanda dışlanan akbabaları ciddiye alıp dinlemek lazım. Sakın ola ki bir siyasi bana sormasın adamın dengesini bozarım. Bir yapışırım ömrünün sonuna kadar beraber uçarız” dedi.

Selçuk, dışarıda kendisine sıkça söylenen ve şaşırtan tespitini de “Türkiye’de CHP ve AK Parti’nin el ele, kol kola yönetildiği tek ve örnek il Aydın. Bravo üst akıl” şeklinde ifade etti.

Sepetim