0.542. 537 86 70

"Aydın, Muz Cumhuriyeti mi?"

“Sayın Aydın Valisi.. Aydın Muz Cumhuriyeti mi? Yoksa Kabile Devletinin bir Eyaleti mi?”

2020-04-25

www.efelerhaber.com İmtiyaz Sahibi Serhan Seyhan 20 Nisan 2020 tarihinde “Koronadan değil, ‘koronadan koruyorum diye’ sizi kandıran belediyelerden korkun..!” başlığı ile önemli bir konuyu gündeme taşıdı.

Serhan Seyhan kaleme aldığı yazısında özetle;

(Yazıyı merak edenler, lingi tıklayarak yazıyı okuyabilir.)

https://www.efelerhaber.com/koronadan-degil-koronadan-koruyorum-diye-sizi-kandiran-belediyelerden-korkun_3375m.html?fbclid=IwAR3udPPXS5ac-hlwrkohKOzZT8RyBNHUC9OprqZOplzo0bfiE3BdRi86dEM

Kuşadası seferi yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin “sarı civciv”lerinde, koltuk sayısı bir kenara bırakılarak resmen ayakta yolcu istiflediğini ve korona virüs tedbirlerinin hiçe sayıldığını resimleriyle yetkililerin dikkatine sunarak Aydın Valisine şöyle seslendi, sordu:

“Sayın Valimize sesleniyorum. Burası Muz Cumhuriyeti mi? Yoksa Kabile Devletinin bir Eyaleti mi? Büyükşehir Belediyesi’nin bu tip eylemlerini denetlemek ve rapor etmek sanırım sizin görevlerinize giriyor..”

Bankalar başta olmak üzere market, kasap, bakkal gibi yerlerde insanlar maskeli olarak aralarında iki metre mesafe kalacak şekilde tutulurken, hatta kurala uymayana para cezası yazılırken İçişleri Bakanlığı genelgesini hiçe sayanlar hakkında nasıl bir işlem yapıldı doğrusu merak ediyorum.

Serhan Seyhan bu gün de sosyal medya hesabında; kamuoyuna duyurduğu bu konu hakkında hiçbir işlem yapmayan yetkililerin duyarsızlığına tepki göstererek, nalına, mıhına vuran yeni bir yazıyı kaleme aldı.

SERHAN SEYHAN’IN YAZISI ŞÖYLE:

Öncelikle Ülkede iktidar olan partinin, Aydın’da muhalefet olan temsilcilerine küçük bir not ileteyim.

Partiniz Yurt genelinde 18 yıldır aralıksız, İktidarını Milleti hariç kimseyle paylaşamazken siz Aydında neden nal topladığınızı hiç boşuna düşünmeyin!!!

Çünkü sizin yerel iktidar olmak gibi bir hayaliniz ya da hedefiniz yok anladık.

Ayrıca neden olsun ki?!

CHP’nin eski “Dinazor” lakaplı Önder Sav'ı gibi “küçük olsun ama sizin olsun” istiyorsunuz.
AK Partili Aydın Milletvekillerimiz; ezelli rakibiniz Özlem hanımın dediği gibi
”Turist Ömer” gibi gelip gidiyorsunuz lakin, “Müjdeler müjdeler, hayırlı uğurlu olsunlar” dışında elle tutulan, gözle görülen ne var derseniz? Sadece büyük hayal kırıklıkları!..

Demedi demeyin 2023 geliverir. Sonra “biz bu kadar çabuk beklemiyorduk. Aramızda kavga ederken, nasıl geçti anlayamadık” olmasın..

Sayın Valim size de buradan iki çift kelamımız olsun..

Bu şehirde yaşanan yanlışları denetlemek ve önlemek, Anayasamızın size verdiği asli görev.

Bir Valiler kararnamesi haberi daha okumadan hani ben hatırlatmış olmak istedim...

Şimdi bunları neden yazdığımı merak ediyorsunuz.

Altta gördüğünüz iki fotoyu köşe yazımda paylaşalı tam dolu dolu 5 gün oldu.

Siyasetçi, bürokrat ya da Gazeteci bir Allah'ın kulu “Bu nasıl bir şeydir böyle bir hata olabilir mi? Halkın sağlığını tehdit etmek bu kadar kolay mı?” demedi!

Ama yukarda eleştirdiğim isimlerden bir tanesi, bu hatayı yapan kurumun yetkilisi olsaydı Yerel ve Ulusal medyada çarşaf çarşaf manşet olur, çocukken çaldığı eriklerin bile hesabını veriyor olurdu!

Nerden biliyorsun demeyin,

Tecrübelerimle sabit...

Şimdi neden 18 yıldır ülkenin iktidarı gibi,
Aydın’da iktidar her türlü hatasına rağmen zatıalileri oluyor anladınız mı?

18 yılda Partinizden ve bürokrasiden,

6 İl Başkanı 10 milletvekili ve 7 Vali eskitti.

Biri eski dönemden kalma 4 milletvekili, bir İl Başkanı ve Valiyi daha Aydın siyaset ve bürokrasi mezarlığına göndermek için emin adımlarla ilerliyor..

Ben şuraya bir not daha düşmüş olayım.

Doğruları dile getiriyorum diye kızmazsınız bana değil mi?

Not: Basın mensubu arkadaşlarım siz de dile getirmediniz, biliyorum. “Ne yapalım ekmek parası bize deme bir şey” diyor olabilirsiniz. Haksız sayılmazsınız ama şunu sakın unutmayın. Sizin kestiğiniz faturaları kocasının şirketinden değil bu şehrin öz kaynağından Aydınlının parasından ödüyor. Yani asıl borçlu olduğunuz “Ablanız” değil Aydınlılar.

Size de bunu hatırlatmak istedim.

Kalın Sağlıcakla… Öpüyorum Gözlerinizden...

Sepetim