0.542. 537 86 70

Aydın ölüyor…

Güzel Aydınımız Jeotermal enerji kaynaklarının sebep olduğu zararlı etkilerden çok ciddi şekilde etkilenmektedir.

2018-05-30

AZİZE TALŞIK

Çevre insanların ve diğer canlıların yaşamları boyunca ilişkilerini sürdürdükleri ve karşılıklı olarak etkileşim içinde bulundukları, fiziki, biyolojik, sosyal, ekonomik ve kültürel ortamdır.

Geçmişten bu güne ihtiyaçların getirmiş olduğu yan etkileri biliçli bir toplum olarak azaltmak Bizlerin elindedir.. Son dönemlerde teknolojinin gelişmesiyle ile o kadar çevresel felaketler yaşandı ki doğa ve çevre denilince insanın içi cız ediyor.

Şehrimiz Güzel Aydınımız Jeotermal enerji kaynaklarının sebep olduğu zararlı etkilerden çok ciddi şekilde etkilenmektedir. Aydın’ın havasındaki kükürt dioksit gazının geçmiş yıllara göre çok fazla artması sağlığımızı tehtit ediyor. Solunum yolu hastalıklarının artması kanser hastaların artış göstermesi, nehirlerimizdeki toplu canlı ölümleri, toprağa elverişli bereketli topraklarda yetişen şehrimizin geçim kaynağı zeytin ve incir ağaclarındaki verimin ciddi şekilde düşüşü Aydın halkını çok endişelendiriyor.

Aydın ölüyor, yetkililer vurdumduymazlık içinde…

Eyy duyarsız yetkililer…

Dağlarından yağ ovalarından bal akan bu güzel şehri dedelerimiz bize miras bıraktı. Aydınlılar olarak dedelerimizin bize bıraktığı bu mirasa sahip çıkmazsak birgün çocuklarımız bilim kurgu filimlerimden fırlamış bir platoda yaşıyor olacak..

Bu konuda toplum olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirelim.

Toplumsal direniş olmadıkça çevre mücadeleleri beyhudedir.

Sepetim