0.542. 537 86 70

Aydın Polisi FETÖ’cülerin korkulu rüyası oldu…

Çorum 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen FETÖ Çatı davasında “Silahlı Terör Örgütü Yöneticiliği”, “Silahlı terör örgütüne üye olma” ve "Örgüte finansal destek temin etmek" suçlamalarından 32 sanık ile birlikte yargılanan firari 'Çorum İl İmamı Gökhan Dağdeviren Aydın'da yakaladı.

2018-06-28

15 Temmuz hain darbe girişimin ardından Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet yapılanmasına yönelik başlatılan soruşturmalar sonrası çil yavrusu gibi dağılan FETÖ'cülere yönelik yürütülen operasyonlar başarıyla devam ediyor.

15 Temmuz sonrası Mersin'de başarılı FETÖ operasyonlarına imza atan İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ'un Aydın'a atanmasının ardından korkulu geceler, günler yaşamaya başlayan FETÖ'cülerin Baştuğ'un ekibi tarafından yürütülen başarılı çalışmalar sonucunda görmeye başladıkları korkulu rüyalar gerçek olmaya başladı.

FETÖ/PDY'na karşı bugüne kadar birçok büyük operasyon gerçekleştiren Aydın Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri 15 Temmuz sonrası firar eden Çorum 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen FETÖ Çorum Çatı davasında “Silahlı Terör Örgütü Yöneticiliği”, “Silahlı terör örgütüne üye olma” ve "Örgüte finansal destek temin etmek" suçlamalarından 32 sanık ile birlikte yargılanan Örgütün 81 il imamı arasında 'Çorum İl İmamı' olarak yer alan Gökhan Dağdeviren Aydın'da yakaladı.

Efeler ilçesi Girne Mahallesi’nde saklandığı evde Aydın Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından istihbari çalışma sonucu düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınan FETÖ'nün firari Çorum İl İmamı Gökhan Dağdeviren'in yaklaşık 2 yıllık firari hayatı da noktalanmış oldu.

FETÖ'cülere aman vermeyen Aydın Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri Türkiye'de FETÖ/PDY'nin özellikle üst düzey yöneticileri ve Askeri yapılanması ile örgüte finansal destek sağlamaya çalışan ve yeniden yapılanmasını gerçekleştirme çalışmaları yapan mensuplarına karşı yürüttükleri büyük ve başarılı operasyonlarla dikkatleri üzerine çekiyor.

Hasan KADİFE (Özel Haber)

Sepetim