0.542. 537 86 70

Aydın Valisi’nden herkes için adalet istiyoruz..

Didim’de hazine arazisi ve sit alanları üzerine yapılan inşaatların yıkım kararlarını uygulamak için kimse kılını kıpırdatmıyor. Belediye kaçak yapılar hakkındaki yıkım kararlarını uygulamıyor, yasal suç işliyor. Aydın Valiliği, Didim Kaymakamlığı, Mal Müdürlüğü, Didim Belediyesi, Savcılar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü olan biteni uzaktan seyrediyor. Başta Aydın Valisi olmak üzere, yetkililerden hazine arazisi işgalcileri ilk sırada olmak üzere bu milletin varlıklarını gasp edenler için gerekli çalışmaların bir an önce başlatılmasını talep ediyoruz.

2022-01-24

Didim Belediyesi’nce 21 Ocak Cuma günü hukuka aykırı biçimde Maril Otel’de yapılan yıkım işleminin ardından herkesin aklında aynı soru.

“Didim Belediyesi yüzlercesi kendi dönemlerinde yapılmış diğer kaçak yapılar için de böyle cengaverce ve pervasızca görevini yerine getirme çabası içine girecek mi?”

“Hukuksuz yıkım devam ederken başta Didim Kaymakamı ve Aydın Valisi olmak üzere sırra kadem basan yetkililer, diğer kaçak yerlerin yıkımını sağlamak için devreye girecek mi?”

“Hazine arazisi üzerine ve sit alanına inşaat yapanlar hakkında neden hiçbir işlem yapılmıyor?”

(İlgili haberler için lingleri tıklayınız..)

http://www.aydinsafak.com/aydin-valisi-aksoy-un-dikkatine-h4185.htm

 http://www.aydinsafak.com/didim-de-devlet-yok-mu-h4082.htm

http://www.aydinsafak.com/aydin-valisi-huseyin-aksoy-un-dikkatine-h3999.htm

http://www.aydinsafak.com/devletin-gucu-didim-e-yetmiyor-mu-h3924.htm

Buradan başta Aydın Valisi, Didim Kaymakamı ve Aydın Mal Müdürü olmak üzere yetkililere bir kez daha soruyoruz…

Örneğin, kendi arazisi üzerinde, bir önceki CHP’li Belediye yönetiminin meclis kararı ile inşaat yapmış, devletin çıkardığı İmar affından yararlanmış, ne bir başkasının arazisine, ne de hazinenin arazisine tecavüz etmemiş bir işletmeye topuyla, tüfeğiyle saldırana, emniyet güçleri ile destek verirken, 80 milyonun malı olan, devletin korumakla yükümlü olduğu bir bölümü Milli Savunma Bakanlığı bir bölümü de Milli Emlak’a aitolan hazine arazisinin yaklaşık 5 dönümlük kısmını gasp edip içine havuzlu villa yapan bir Naci ŞENSES için parmağınızı oynatmayı düşünüyor musunuz?

 

Herhangi bir esnaf küçük bir dükkan için binlerce lira kira ve devletine stopaj öderken, yine dönümlerce hazine arazisini işgal edip, 5 kuruş ödemeden işyeri işleten aynı Naci ŞENSES için elinizi kolunuzu bağlayan nedir?

Aydın AK Parti Milletvekili Mustafa SAVAŞ ile çekildiği bir kaç fotoğraf mıdır sizi korkutan?

Bu konu da ayrı bir yazı konusu aslında. Ulusal medyaya da yansıyan birçok olayda, nerede bir uyuşturucu kaçakçısı, nerede bir dolandırıcı, nerede bir devlete ve millete karşı suç işlemiş kişi varsa, bir de bakıyorsunuz devlet büyükleri veya milletvekilleri ile fotoğrafları çıkıyor.

Hukukta yer alan DOKUNULMAZLIK hakkı içerisine siyasilerle fotoğraf çekilmiş olmak da girmiş de bizim mi haberimiz yok?

Naci ŞENSES sadece bir örnektir.

Didim’de onlarca Naci ŞENSES vardır.

Kiminin siyasilerle resmi, kiminin belediyede dayısı, kiminin ilgilisine peşin verilmiş bağışı vardır.

Sağı solu aramaya gerek yok, Didim basınının arşivlerinde hazine arazisi işgalinden dolayı kelepçeli resimleri olanlar ve yardakçıları mevcuttur.

Hatta ne acıdır ki, bunların içinde Didim’i yönetme sevdasında olanlar bile vardır.

ADALET denen kavram, adalet olmaktan çıkıp vicdanları yaraladığı gün toplumda huzur da kalmaz.

Herkes için adalet temenni ediyoruz.

Başta Aydın Valisi olmak üzere, yetkililerden hazine arazisi işgalcileri ilk sırada olmak üzere bu milletin varlıklarını gasp edenler için gerekli çalışmaların bir an önce başlatılmasını talep ediyoruz.

Saygılarımızla…

AYDIN ŞAFAK

Sepetim