0.542. 537 86 70

Aydınlılardan Bakan Soylu’ya büyük ilgi…

Bakan Soylu: “Vatandaşlarımız 24 Haziran seçimlerinde bir bayram havası içinde güvenle sandığına gidip özgür iradesini yansıtacaktır..."

2018-05-09

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “Seçim Güvenlik Toplantısı” için geldiği Aydın’da Sevgi Yolu’nda hem gezinti yaptı hem de esnaf ve vatandaşlar ile sohbet etti.

Aydınlıların yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılaşan Bakan Soylu sempatik ve sevecen tavırları ile vatandaşların ilgi odağı oldu.

Aydın’da düzenlediği 'Seçim Güvenliği' toplantısının ardından beraberinde Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Selahattin Acar ile birlikte çarşı esnafını ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gördüğü yoğun ilgiden memnun kaldı. Sevgi Yolu’nda esnafları ziyaret eden Bakan Soylu, burada vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşırken kendisine eşlik eden tek parti yetkilisi AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı oldu. Bakan Soylu'yu karşılarında gören vatandaşlar ise kendisi ile fotoğraf çektirmek için adeta birbiri ile yarıştı. Bakan Soylu fotoğraf çektirmek isteyen tüm vatandaşların isteğini geri çevirmedi. Ziyaret esnasında erkek çocuklara polis arabası, kız çocuklarına bebek hediye eden Bakan Soylu, son olarak Aydın’da görev yapan polis ve zabıta memurları ile de sohbet ederek hal hatır sordu.

Bakan Soylu’nun sıcak davranışları fotoğraf karelerine de yansıdı…

Bakan Soylu, Aydın'daki esnaf ziyaretinin ardından büyük bir moralle Aydın’dan ayrıldı.

HASAN KADİFE

Sepetim