0.542. 537 86 70

Bakan Koca, Didim Savcılığı’nın kararına tepki gösterdi..

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA DİDİM DEVLET HASTANESİ’NDE GÖREVLİ HEKİME SALDIRAN ŞAHSIN SERBEST BIRAKILMASINA TEPKİ GÖSTEREREK; "FAİLİN SERBEST BIRAKILMASI HEPİMİZİ YARALADI" DEDİ.

2021-12-19

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Didim Devlet Hastanesi'nde görev yapan hekime saldıran şahsın serbest bırakılması hakkında, "Failin serbest bırakılması hepimizi yaraladı. Başlatılacak yasal sürecin kararlı takipçisi olacağız" dedi.

Fahrettin Koca, Didim Devlet Hastanesi'ndeki görevli hekime saldıran şahsın serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Bakan Koca, "Failin serbest bırakılması hepimizi yaraladı" diyerek yasal sürecin takipçisi olacaklarını belirtti.

Bakan Koca'nın paylaşımı şöyle:

"Didim Devlet Hastanesi’nde görevli hekime karşı, adli kontrol için hastaneye polis eşliğinde getirilen bir kişi tarafından ağır şiddet suçu işlendi, arkadaşımıza dört dikiş atıldı. Failin serbest bırakılması hepimizi yaraladı. Başlatılacak yasal sürecin kararlı takipçisi olacağız."

Öte yandan, alkollü şekilde hastaneye gidip doktora saldıran ve çeşitli yerlerinden yaralanmasına neden olan şahsın Didim Adliyesi'nde serbest bırakılmasına kamuoyundan da tepkiler geldi. "Didim Adliyesi suçluları koruyan bir yapıya dönüştü" şeklinde tepkilerini dile getiren sağlık çalışanları ve bir çok Didimli, "Didim Adliyesi'nin verdiği kararlara şaşkınlık içinde tanık oluyoruz. Hastanede doğrudan bir hekime şiddet uygulanmıştır.." şeklinde görüşlerini dile getirdiler..

 

Okunma sayısı: 8.188

Sepetim