0.542. 537 86 70

Başarının adı: Mesut Özakcan…

EFELER BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÖZAKCAN YILIN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ…

2018-04-20

* Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından “Yılın En Başarılı Belediye Başkanı” seçildi.

Aydın’ın Büyükşehir olduktan sonra yeni kurulan belediye olarak zorlukları aşarak bu günlere gelen yaptığı çalışmalarla kısa sürede halkın gönlüne giren Efeler Belediyesi ilk belediye başkanı olan Mesut Özakcan’ın başarılı icraatları ile başarı çıtasını yıldan yıla katlayarak yükseltiyor.

Oturacak binası, masası-sandalyesi, makine-araç parkı olmayan, ekipmanları bulunmayan bir belediyeyi yoktan vareden, belediye meclis üyeleri ile uyum içinde çalışarak siyasi tecrübesi ile kısa sürede “Efelerin Mesut Abisi” unvanını alan Başkan Özakcan, KAMUDER tarafından düzenlenen yapılan araştırmalar sonucu “Türkiye’nin en başalı belediye başkanı” seçildi.

Yaptığı hizmetler, sosyal projeler ve halka dokunuşları ile gönüllere giren Başkan Özakcan kamu kurumları ile uyum içinde çalışmasının mükafatını hiçbir reklam yapmadan almayı başardı.

KAMUDER Genel Merkezi tarafından Türkiye genelinde bu yıl 12'incisi düzenlenen araştırma kapsamında Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, başarılı çalışmalardan dolayı “Yılın En Başarılı Belediye Başkanı” ödülünü almaya hak kazandı.

Ankara’da düzenlenen tören ile ödülünü alan Başkan Özakcan, “Bu gurur benim değil hepimizin, tüm Efeler halkınındır. Bizi bu ödüle layık gören tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ödül törenine milletvekilleri, belediye başkanları, üst düzey kamu-kurum yetkilileri ve özel sektör yöneticileri katıldı.

Sepetim