0.542. 537 86 70

Başkan Atay hatayı affetmedi…

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Yardımcısı Barış Altıntaş’ın kendisine yaptığı yanlışı affetmedi ve Başkan Yardımcılığı görevinden aldı. Barış Altıntaş’ın siyasi sahnedeki hüzün sonu hem Başkan Çerçioğlu’ndan hem de Başkan Atay’dan uzaklaştırılarak gerçekleştirilmiş oldu.

2020-02-10

Yerel seçimler öncesi CHP’den Efeler Belediye Başkan Aday Adayı olan ve 30 Mart 2019 seçimlerinde Meclis Üyesi seçilerek Başkan Yardımcılığı’na getirilen Barış Altıntaş’ın görevden alınması siyasi camiada bomba etkisi yaptı.

2014-2019 Döneminde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yakınında görev yapan Barış Altıntaş, buradaki görevinin son dönemlerinde yaptığı hatalar ile Çerçioğlu’na zarar veren isim olarak dikkatleri çekmeye başlamıştı. Bunu fark eden Başkan Çerçioğlu, Barış Altıntaş’ı siyasi bir hamle ile CHP’den Meclis Üyesi yapılmasını sağlayarak yakınından uzaklaştırmış oldu.

Seçimler sonunda Meclis Üyesi seçilen Barış Altıntaş daha sonra Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay’ın yardımcısı oldu. Barış Altıntaş hatalar zincirine Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay’a karşı da yapmaya devam edince Başkan Atay kendisine son yapılan hatayı affetmedi ve Başkan Yardımcılığı görevinden alarak uzaklaştırdı.

Barış Altıntaş’ın siyasi sahnedeki hüzün sonu hem Başkan Çerçioğlu’ndan hem de Başkan Atay’dan uzaklaştırılarak gerçekleştirilmiş oldu.

Görevden alınan Altıntaş makam odasını boşalttı.

Sepetim