0.542. 537 86 70

Başkan Atay, “Küçük Menderes Çiftçi Buluşması”na katıldı..

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, İzmir Ödemiş’te düzenlenen ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin tarım ve hayvancılık politikalarını anlattığı “Küçük Menderes Çiftçi Buluşması” programına katıldı.

2022-06-21

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, milletvekilleri ve ilçe belediye başkanlarının katıldığı buluşmada, çiftçilerin talep ve sorunları ele alındı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ödemiş Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Küçük Menderes Çiftçi Buluşmaları” programında çiftçilerle bir araya geldi. Hayata geçirdiği tarım projeleriyle vatandaşların takdirlerini toplayan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın da katıldığı programda Kılıçdaroğlu, iktidar olmaları halinde izleyecekleri tarım ve hayvancılık politikalarını katılımcılarla paylaştı.

KILIÇDAROĞLU: “ÇİFTÇİYİ MİLLETİN EFENDİSİ YAPACAĞIZ”

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu konuşmasına kendisinden önce kürsüye çıkan üretici kadınlara seslenerek başladı ve “Kadın kardeşlerimi dinledim, derdinizi biliyorum. İster doğuya, kuzeye, güneye gidin, nereye giderseniz gidin, aynı derdi çiftçinin yaşadığını biliyorum. ‘Çiftçi, köylü milletin efendisidir’ diyorsak sizi bu milletin efendisi yapacağız! Hiç endişe etmeyin. Alın teri döken, günün 24 saati çalışan, biz evlerimizde otururken karnımızın doyması için emek harcayan sizler bu milletin efendisi olmayacaksınız da kim olacak?” diye konuştu. Kılıçdaroğlu’nun vaatleri arasında çiftçilerin kredi faizlerini silmek, Tarım Sigortaları Kanunu’nu yeniden yürürlüğe koymak ve hacizlere son vermek yer aldı.

BAŞKAN ATAY: “EFELER’DE GENEL BAŞKANIMIZIN POLİTİKALARINI UYGULUYORUZ..”

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını dikkatle takip eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın resmi sosyal medya hesaplarından programla ilgili paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda Başkan Atay’ın programa katılan üreticiler, yerel yöneticiler, CHP’li kurmaylar ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile fotoğraflarına yer verilirken “CHP Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile Ödemiş Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen İzmir Çiftçi Buluşması’na katıldık. Milletin efendisi çiftçi kardeşlerimizle bir araya geldik. Efeler’imizde Genel Başkanımızın politikalarını uyguluyor, sadece kadın emekçilerimizin çalıştığı 0 Kadın Emeği Tarımsal Ürün Fabrikamız ile bölgemizin ürünlerine değer katmaya, çiftçilerimize destek olmaya devam ediyoruz” şeklinde açıklama yapıldı.

Sepetim