0.542. 537 86 70

Başkan Günel, Ergün Poyraz hakkında suç duyurusunda bulundu..

Geçtiğimiz günlerde evinin önünde bir grup tarafından darp edilen yazar Ergün Poyraz, saldırının arkasında Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve araştırdığı şirketin olduğunu ileri sürmesi üzerine, Başkan Günel, Kuşadası Adliyesi'ne giderek yazar Ergün Poyraz'dan şikayetçi oldu.

2022-04-15

Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nde yoğun bakımdan çıktıktan sonra yaptığı ilk ve tek şey Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i suçlamak oldu. Poyraz’ın “Saldırının arkasında kesinlikle Ömer Günel ve bu şirket var. Trilyonlarca yolsuzluğa İçişleri Bakanlığı’nın müdahale etmesi gerekiyor diye düşünüyorum" açıklaması üzerine Başkan Ömer Günel, adliyeye giderek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Günel, "Daha öncede ifade ettiğim gibi bizim hiçbir zaman onayladığımız tasvip etmediğimiz bir durum olamaz. Kim, hangi sebeple olursa olsun bu saldırıyı bizim hoş görmemiz tasvip etmemiz mümkün değil. Bunlar olmasın, Kuşadası huzur kenti olsun diye uğraşan insanlardan biriyim. Bugün neden adliyedeyim, Ergün Bey, dün yoğun bakımdan servise çıktığında ‘Beni PKK'lılar dövdü ve Belediye Başkanı dövdürttü’ dedi. Bu ciddi bir suçlama, demek ki elinde bilgi ve belgeler var. Varsa iddiasını ispat etmeli, yoksa da iftira ve suç uydurmadan dolayı soruşturulmalı. Bundan dolayı bugün savcılığa suç duyurusunda bulundum. Bir an önce kovuşturmanın tamamlanması ricasında bulundum. Bunlar çirkin iddialardır, kendisinin elinde ne bilgi ne belge varsa yargı makamlarına teslim etmeli. İnşallah yargı gerçeği ortaya çıkarır" dedi.

Sepetim