0.542. 537 86 70

Başkan Özakcan’a meşaleli karşılama…

Demokrat Parti (DP) Belediye Başkan Adayı ve Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan seçim çalışması için gittiği Tepecik Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından meşaleler ile karşıladı.

2019-03-02

Yaklaşan yerel seçimler öncesi mahalle ziyaretlerini sürdüren ve Efeler ilçesinde gitmedik mahalle, gezmedik sokak ve çalmadık kapı bırakmayan Efeler Belediye Başkanı ve DP Adayı M. Mesut Özakcan seçim çalışması için gittiği Tepecik Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Coşkulu kalabalık Başkan Özakcan’ı ellerinde meşaleler ile karşılayarak bağrına bastı.


Tepecik Mahalle Muhtarı Mevlüt Başak, Efeler Belediye Başkanı Özakcan’a mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek sandıkta Özakcan’a destek sözü verdi. Muhtar Başak konuşmasında şöyle dedi:

“Mesut bey ile sorunsuz bir çalışma dönemi geçirdim. Bazıları gibi kapısını bizlere kapısını kapatıp sırtını dönmedi, her zaman kapısı ve gönlü muhtarlara açık oldu. Bugüne kadar mahallemizin yararına bir çivi bile çakan tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Ancak Mesut başkanımız farklı. Kendisi her zaman bizim yanımızda oldu, her zaman bizleri ziyaret etti. Çeştepe ile bağlantı yolumuz toprak yoldu, parke taşı döşeyerek bizi tozdan topraktan kurtardı. Her ne sorunumuz var ise imkanları ölçüsünde ‘ben hizmet adamıyım’ diyerek yerine getirdi. Desteğimiz de oyumuz da Mesut Özakcan’adır.”

“BU SEÇİM DEMOKRASİ DERSİ VERECEK..”

Tepecikte’ki karşılamadan hem mutluluk duyan hem de büyük moral kazanan Efeler Belediye Başkanı ve DP Başkan Adayı M. Mesut Özakcan, ittifaklar ile 31 Mart 2019 günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerin Türkiye Cumhuriyeti tarihine bir ilk olacağını kaydetti.

Özakcan konuşmasında Demokrasinin ittifaklarla dayatılan adaylarla değil, halkın kendi iradesi ile kendisini yönetecek başkanı seçmesi ile olacağını savunarak, “Bugüne kadar yaşamadığımız bir seçim şekli ile karşı karşıyayız. Bu seçimler siyasi parti seçimi değil. İttifakların aralarındaki pazarlıklara ve anlaşmalara göre önünüze adaylar getirildi. Dilerim bu yerel seçimler Efeler ilçemizden başlayıp, çoban ateşini kentimizde yakarak tüm Türkiye’ye örnek olacak bir demokrasi dersinin verildiği bir seçim olur. Tepecik halkımızın dünya görüşünü ve siyasi anlayışını Mesut Özakcan, Mesut Özakcan’ı da Tepecik halkımız biliyor. Siyasi parti il başkanlığım, milletvekilliğim ve belediye başkanlığım dahil tüm siyasi yaşantım içerisinde hiçbir siyasi parti ayrımı, dil, din, ırk ve mezhep ayrımı gözetmeden bütün yurttaşlarımızı kucaklayan bir anlayış içerisinde hizmet ettik. Efeler Belediyesi olarak sıfırdan bir belediye kurduk. Bizler 300 bin nüfusa hizmet veren ve bu hizmetlerimizle de yüzde 80’lere ulaşan bir memnuniyet yaratan bir belediye hizmeti verdik. Bu hizmetler bundan sonra vereceğimiz hizmetlerimizin bir garantisi ve teminatıdır. Bundan sonra da önümüzdeki dönem daha da artan bir şekilde sizlerle birlikte yaşamaya ve paylaşmaya hazırız” dedi.

Birlik, beraberlik ve barış dilekleri ile beyaz güvercini uçuran Başkan Özakcan programının sonunda mahalle kahvelerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Sepetim