0.542. 537 86 70

Böyle patron dostlar başına…

ÇİNE'DE FAALİYET GÖSTEREN EYSİM MADENCİLİĞİN SAHİBİ MUHAMMET DEMİR İŞÇİLERİNE AİLELERİ İLE BİRLİKTE 5 YILDIZLI OTELDE FELEKTEN BİR GECE YAŞATARAK 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI KUTLADI...

2018-05-02

1 Mayıs İşçi Bayramı dünya ile birlikte tüm Türkiye'de ve Aydın'da çeşitli etkinliklerle kutlandı. En ilgi çeken kutlamanın yaşandığı şehirlerden biri de Aydın oldu.

Genelde sol görüşlülerin birlik, mücadele, emek ve dayanışma günü olarak kutladığı 1 Mayıs İşçi Bayramıyla ilgili en dikkat çeken ve takdir gören etkinlik organizasyonuna Türkiye'nin İzmir merkezli önemli lojistik firmalarından MYL Lojistik sahibin olan ve 5 yıl önce de Aydın'da Madencilik sektöründe faaliyet göstermeye başlayan AYTO Yüksek İstişare Kurulu Üyesi İşadamı Muhammet Demir imza attı.

Aslen Ispartalı olan Çine EYSİM Madenciliğin sahibi İşadamı Muhammet Demir 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda daha önce tümünü sendikalı yaptığı 100'ün üzerindeki çalışanını aileleriyle birlikte 5 yıldızlı bir tatil işletmesinde ağırladı.

İşçilerine aileriyle birlikte felekten bir gece yaşatan EYSİM Madenciliğin sahibi ve AYTO Yüksek İştişare Kurulu Üyesi olan İşadamı Muhammet Demir Aydın'ın son günlerde en dikkat çeken işadamları arasında yer alıyor.

İŞÇİ-PATRON DAYANIŞMASININ EN GÜZEL ÖRNEĞİ VERİLİYOR…

2013 yılında İzmir’de kurulan ve aynı yıl Aydın Çine’de cevher hazırlama ve zenginleştirme tesislerini faaliyete sokarak madencilik başta olmak üzere kompoze taş, seramik, yapı kimyasalları, cam ve arıtma sektörüne kuvars hammaddesi sağlayan EYSİM’in işçileri 1 Mayıs İşçi Bayramı olarak bilinen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü patronları  Muhammet Demir ile birlikte 5 yıldızlı bir otelde dillere desten bir eğlence ile kutladılar.

Çine’de 72 bin metrekare alanda 5 bin 500 metrekare kapalı alanda yıllık 120 bin ton kuvars hammeddesi üretimi gerçekleştiren EYSİM sadece 1 Mayıs’ta değil değil diğer sosyal içerikli günlerde de çalışanlarını yaptığı jestlerle hem motive ediyor hem de işçi-patron dayanışmasının en güzel örneklerinden birini sergiliyor.

8 Mart Dünye Kadınlar Günü’nde Çine Kapalı Pazaryerinde bayanlara karanfil dağıtarak Çine’de de kendini sevdiren EYSİM Ramazan aylarında da personeli için iftar sofraları kurarak hem çalışan işçilerine hem de yöre halkına verdiği değeri öne çıkarıyor. Sosyal faaliyetlere de önem veren ve Çine yöresinde eğitim başta olmak üzere birçok konuda katkı sunan EYSİM, bu tür sosyal faaliyetleri her yıl düzenli olarak tekrarlıyor.

(Hasan KADİFE) 

 

Sepetim