0.542. 537 86 70

“Bu nasıl namus anlayışı?..”

9 ay önce “CHP’ye oy vermek namussuzluktur” diyerek partiden istifa eden Şenol Hilali, 9 ay sonra yapılan CHP Söke İlçe Kongresi’nde Ali Kemal Özcan’ın listesinden yönetici yapıldı.

2019-12-22

21. 12. 2019 Cumartesi günü yapılan CHP Söke İlçe Kongresi’nde Büyükşehir Destekli Ali Kemal Özcan yeniden ilçe başkanı seçildi. Toplam 327 delegesi bulunan Söke CHP’nin ilçe kongresinde 265 oy kullanıldı. Beyaz liste ile yarışan Ali Kemal Özcan 235 oyla başkan seçilirken kırmızı liste ile seçime giren Adalet Çopur 29 oy aldı. Bir oy geçersiz sayıldı.

Daha önce atama ile başkan olan ve dün yapılan kongrede başkan seçilen Ali Kemal Özcan’ın yönetim kurulu listesinde dikkat çeken en önemli isim Şenol Hilali oldu.

“CHP’YE OY VERMEK NAMUSSUZLUKTUR” DEMİŞTİ..

9 ay önce “CHP’ye oy vermek namussuzluktur” diyerek partiden istifa eden ve istifasını sosyal medya hesabından duyuran Şenol Hilali, 9 ay sonra yapılan CHP İlçe Kongresi’nde Ali Kemal Özcan’ın listesinden yönetici yapıldı. Şenol Hilali, 9 ay önce CHP’den istifasını sosyal medya üzerinden duyururken “Üyesi olduğumuz Atatürk’ün Cumhuriyet Halk Partisi’nden, çizgisinden çıktığı ve liyakatsız kişileri aday ettiğinden, ayrıca oy bizim için ar namus olduğundan, biz de namuzsuzluk yapmayacağımızdan dolayı istifa ediyoruz” demişti.. Şenol Hilali’nin bu ifadeleri kullanarak istifa etmesinin ardından CHP Söke İlçe Yönetimine seçilmesi partililer arasında, “Şenol Hilali yakında Büyükşehir Belediyesi’ne şoför olarak girerse kimse şaşırmasın” yorumlarının yapılmasına neden olurken, “Namus kavramı bu kadar ucuz mu? Şenol Hilali’nin ar namus dediği bu mu?” sorusunu da beraberinde getirdi.

HABER MERKEZİ

Sepetim