0.542. 537 86 70

“Bu vatan sizlerle gurur duyuyor..”

AK Parti MKYK Üyesi Milletvekili Mustafa Savaş Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş nedeniyle yayınladığı mesajında, “Bu topraklarda onlar sayesinde huzur içinde yaşayabiliyoruz” dedi..

2018-04-10

Milletvekili Savaş mesajında şunları kaydetti:

“Yaşadığımız zorlu coğrafyada bu toprakları şehit kanlarıyla ve gazilik mertebesiyle bizlere vatan kılan bu güzide teşkilatımızın kahraman personeli, bizler sıcacık yuvamızda güven içerisinde oturalım, milletçe barış içerisinde yasayalım diye her daim bir fedakârlık sergiliyorlar.

Teröristlerle, hırsızlarla, haydutlarla, zehir ve silah tacirleriyle yani asayişi, güveni ve huzuru tehdit eden her tehlike ile gece gündüz, kar kış demeden etkin ve kararlı mücadeleleri sonucunda bizler bu topraklarda huzur içerisinde yaşayabiliyoruz.

Ayrıca polisimiz kadar bu vatan evlatlarımızın kıymetli ailelerini de saygı ve minnetle anmak, onların ihtiyaçlarını gözetmek bizlerin üzerindeki en büyük borçtur.

Vatan ve millet uğruna anne ve babalarından ayrı kalan yavrucaklar, eşlerini duayla görevine uğurlayan eşler...

Bu vatan, bu millet sizlere de çok şey borçlu.

Allah hepinizden razı olsun.

Türk Polis Teşkilatımızın 173’üncü Kuruluş Yıl Dönümünü gururla kutladığımız bu günlerde tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle, polislerimizi ve kıymetli ailelerini saygıyla anıyorum.

Bu vatan sizlerle gurur duyuyor..”

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’de mesajında,

“Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için Ülkemizin dört bir tarafında büyük fedakârlık, cesaret ve kahramanlık anlayışıyla var gücüyle hizmet vererek milletimizin takdirlerini hak eden Türk Polis Teşkilatı’mızın 173. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.

Ülkemizin çevresinde yaşanan birçok olumsuzluğa rağmen gururla söylemek gerekir ki Türkiye huzur ve güven ülkesidir ve böyle kalmaya devam edecektir. Bunun temininde Polis Teşkilatımızın teröre ve örgütlü suçlara karşı yürüttüğü amansız mücadeledeki başarısının rolü büyüktür.

Türk polis teşkilatımızın 173. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle görevi başındaki tüm emniyet mensuplarımıza üstün başarılar dilerken, vatanın bölünmez bütünlüğü için şehit düşen kahraman polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.


Sepetim