0.542. 537 86 70

Büyükşehir sahada terör estirdi…

Süper Amatör ligi B Grubunda bugün Pamukören sporu konuk eden Büyükşehir Belediye Spor maçı sonrası olaylar çıktı. Ev sahibi takımın maçı 4-2 galip bitirmesine rağmen takımın yöneticileri ve Büyükşehir Belediye çalışanları konuk takımın yöneticilerine saldırdı. 2 kişi yaralandı.

2020-01-19

Aydın İlhami Ortekin Sahasında saat 14:00’de başlayan karşılaşma 15 puanla ligin 5’inci sırasında yer alan Büyükşehir Belediye Sporun 4-2 galibiyetiyle sonuçlandı.

15 puanla ligin 2. sırasında yer alan Pamukören Spor Kulüp Başkanı Ali Ertürk ve bir yönetici BŞB Sporlu yöneticilerin saldırısına uğrayarak çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Olaylar sonrası konuk takım’dan 2 kişi BŞB Spordan da 5 kişi karakola götürüldü.

Pamukören Spor Kulüp Başkanı Ali Ertürk kendilerine saldıranlar hakkında şikayetçi oldu.

Olaylar sırasında fotoğraf çekmeye çalışan gazetecilerin BŞB Sporlu yöneticiler tarafından haber yapmamaları yönünde tehdit edildiğini anlatan Kulüp Başkanı Ertürk, “Maça çıkmadan önce Çevik kuvvet talep etmiştik, ancak ne hikmetse polis ancak maç bitimine 10 dakika kala sahaya geldi.

BŞB Sporlu yöneticiler bu maça hazırlıklı gelmişler Belediye personelini de sahaya toplamışlar. Ortada hiçbir şey yokken birden bize saldırmaya başladılar. Futbola yakışmayan bir davranış sergilediler” dedi.

HABER: MURAT GÜRKAN

Sepetim