0.542. 537 86 70

Çerçioğlu’ndan kumpasçı ve iftiracılara tokat gibi cevap..

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası’nda muhtarlarla iftarda bir araya geldi. Başkan Çerçioğlu, iftarın ardından yaptığı açıklamada Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e kurulmaya çalışılan kumpasa atılan iftiralara tokat gibi cavep verdi.

2022-04-22

Aydın Büyükşehir Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek Kuşadası’nda muhtarlarla iftarda bir araya geldi.

Samimi bir havada geçen iftar yemeğinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu çok önemli açıklamalarda bulundu.

Ergün Poyraz’ın darp edilmesinin Ömer Günel ile ilişkilendirilmeye çalışılmasıyla ilgili gelen bir soruya tokat gibi cevap veren Başkan Çerçioğlu, “Belediye başkanının işi gücü mü yok, böyle şey olur mu? Benim için de söylediler. Çıktılar, bunları biliyorsunuz. Kısa bir süre önce başka bir basın mensubu arabasının kelebek camını kırdığımızı iddia etti, gittik suç duyurusunda bulunduk. Emniyetimize teşekkür ediyoruz, çok kısa bir sürede yakaladılar davayı geri çekmek zorunda kaldılar. Rica ediyorum; elinizde delil olmadan hiç kimseye iftira atılmasın” dedi.

“BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ..”

Açıklamasının devamında Cumhuriyet Halk Partisi’nin de, partisinin Aydın milletvekilleri ve kendisinin de Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in yanında olduğunu vurgulayan Başkan Çerçioğlu şöyle konuştu:

“Bu konuyla ilgili çok fazla şey konuşabilirim tabi iş yargıya intikal ettiği için cümlelerimi seçerek konuşmak zorundayım. Sayın Başkan başarılı. Muhtarlarımız da burada. Biz başkanımızın elbette yanındayız. Ondan hiç kimsenin bir şüphesi, endişesi yok. Cumhuriyet Halk Partisi de başkanımızın yanında. Aydınımızın milletvekilleri de yanında. Bir basın mensubunun bu şekilde darp edilmesi üzücü bir şey. Elbette doğru bulmuyoruz. Sayın başkanımızın yanındayız sonuna kadar. Bu konuda dediniz ki açıklama yapmadın. Olmayan bir konu için, asılsız, iftira, dayanaksız ben öyle görüyorum. Söylemlere değil icraatlara bakın, bu konunun üzerinde de bu kadar durmayın. Türkiye’nin konusu ekonomi, açlık. Tencere kaynamıyor. Çıkın pazarlara 5’den sonra 6’dan sonra. Pazarcıların attıklarını topluyor vatandaşlar.”

“BU TİP İŞLERLE AYDIN KAYBEDİYOR..”

Başkan Çerçioğlu açıklamasının devamında şunları söyledi:

“Benim için de söylediler. Çıktılar, bunları biliyorsunuz. Kısa bir süre önce başka bir basın mensubu arabasının kelebek camını kırdığımızı iddia etti, gittik suç duyurusunda bulunduk. Emniyetimize teşekkür ediyoruz, çok kısa bir sürede yakaladılar davayı geri çekmek zorunda kaldılar. Rica ediyorum; elinizde delil olmadan hiç kimseye iftira atılmasın. Yine bakın başka bir şey anlatacağım, yine sözde bir basın mensubu bir personelimizin kimlik bilgilerini alıyor, PTT’ye gidiyor, onun adına başsavcıya ve valiye mektup gönderiyor. Yine emniyetimize teşekkür ediyorum. Suç duyurusunda bulunduk, çok kısa süre içinde yakalandılar. Böyle şeyler doğru değil, böyle şeyler yanlış. Bu tip işlerde Aydın kaybediyor.”

Sepetim