0.542. 537 86 70

Çerçioğlu’nun sıkıntısı yüzüne yansıdı…

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Aydın’a gelişi Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu oldukça rahatsız etti. Aydın POMEM Mezuniyet törenine katılan Çerçioğlu’nun sıkıntısı fotoğraf karelerinde yüzüne yansıdı.

2017-12-13

HABER: SERHAN SEYHAN

Hakkında onlarca soruşturma izinleri verilen, onlarca yargılama dosyası savcılıkta bekleyen ve Özlem Çerçioğlu ile birlikte 40’ın üzerinde belediye personeli hakkında “FETÖ ile bağlantılı” iddiaları üzerine hazırlanan ve Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten’in masasında üzerinde durduğu öğrenilen dosyanın canını oldukça sıktığı bu gün düzenlenen Polis Okulu yemin töreninde yüzüne yansıdı.

Yemin töreninde oldukça sıkıntılı olduğu gözlemlenen Özlem Çerçioğlu’nun, CHP İstanbul İl Başkanı’nın da operasyon yapılacak CHP’li belediyeler arasında en başta Aydın BŞB’yi söylemesi sıkıntısını kat be kat arttırdığı yüzünden ve bakışlarından bu gün belli oldu.

Uzun süredir insanlardan kaçan ancak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Aydın’a gelmesi ile mecburiyet karşısında yemin törenine katılma zorunluluğunda kalan Özlem Çerçioğlu’na başta Bakan Soylu olmak üzere Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ve Aydın’da devletin tepe noktasındaki idarecileri de yüz vermedi.

Kalabalık içinde yalnızlığını içinde hisseden Özlem Çerçioğlu Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten ile yan yana otururken yüzündeki ifade oldukça sıkıntılıydı. Zaman zaman sahte gülücükler dağıtsa da sıkıntısı yüzünden okunan Özlem Çerçioğlu’nun yapılması kuvvetle muhtemel operasyonun sıkıntısını yaşadığı hem resimlere yansıdı hem de gözlemlendi. Çerçioğlu, resim çekilirken zaman zaman da objektiflerden yüzünü çevirerek gizlemeye çalıştı.

Öte yandan POMEM Yemin Töreni'nden ilk ayrılan isim Özlem Çerçioğlu oldu. Çerçioğlu adeta kaçar gibi arabasına binerek Polis Okulu'ndan ayrıldı.

FOTOĞRAFLAR: HASAN KADİFE

Sepetim