0.542. 537 86 70

Cuhmurbaşkanı’na mektup…

Sayın Cumhurbaşkanım.. Enerji Bakanlığına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve ASKİ Yönetim Kurulu Başkanı olan Sayın Özlem Çerçioğlu'nu atayınız.

2018-10-13

Yıllardır bu ülkenin başına bela olan enerji ve ham petrol ithalatından kaynaklanan "Cari Açığı" demedi demeyin 6 ayda sona erdirecektir.

Nasıl mı? 

Siz, ithal edilen ham petrolden elde ettiğiniz mazot ve benzin ile otogazın pompa satış fiyatını herkese eşit şekilde ve bütün Türkiye de tek tarife olarak uyguluyorsunuz bütün sorun buradan kaynaklanıyor.

Halbuki Sayın Özlem Çercioğlu’nun ASKİ su abonelerine başarıyla uyguladığı şekilde akaryakıt ürünleri benzin, mazot ve otogazı tüketicilere (hususi- ticari, kamu-özel, sivil-asker, tarım- sanayi) iştigal ettiği duruma ve aylık tükettikleri litre miktarlarına göre kademeli bir tarife uygulasanız göreceksiniz bu cari açık işi kökten çözülecektir.

Enerji açığını önce çöpten şimdi de Jeotermal ile çözmek için zaten Osman kardeşim ile birlikte Güney Koreli bir şirketle el sıkıştılar.

İsterseniz Vali bey'e, Sanayi Bakanına sorun...

Sakın hemen hadi canım sende demeyiniz.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’nün uygulamalarını ve bu uygulamadan Aydın Halkının duyduğu memnuniyetini yerinde görmek ve bu konuda size bir rapor hazırlamak için Danışmanlarınızı Aydın'a gönderiniz.

Zatıaliniz bu fukaranın tavsiyesine uyar ve takdir buyurur bu atamayı yaparsanız Bakan Yardımcılıklarına Nermin CANYURT, Hakan OLGAÇ, Fatih AKKENTLİ ve Ozan ÇAVUŞOĞLU'nu getiriniz.

Sizde biliyorsunuz ki başarı ortak akıl ve bir takım ruhuyla kazanılır.

Danışmanlık hizmetini yerli ve milli olan birlikte çalıştıkları Durmuş'un dünya bankasından tanıdığı üstad Erkan Karaarslan’ın E-YÖNTEM A.Ş. firması, Nevşehir'de börekçilik yapan hemşehrisi İsmail Aydın'ın YEKÜD firması, mobilya dekorasyon işi yapan teyze oğlu Osman Çolak' ın GLOKAL A.Ş. firması ve Anytalya’daki ortağı Mücahid Doğan’ın BEKAD işletmesinden 21/f pazarlıkla alırlar.

Bakmayın yazılanlara çizilenlere meyve veren ağaç taşlanır misali atılan iftiralar yüzünden haklarında açılmış soruşturmalar ve kovuşturmalar var. Gerçi af teklifi TBMM sunuldu.

Yanlız, elinizi çabuk tutmanız lazım.

Gerçi bu başarı hikâyesinden dolayı bana rakip olur diye Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tekrar aday göstermek istemiyormuş ancak başka yere gider diye beklemeye almıs, bunu bilen Sayın Meral Akşener ellerini ovuşturarak sırada bekliyormuş. Mersin’i de Aydın’ı da % 100 alacağız diyormuş.

Sayın Cumhurbaşkanım, belki benim sözlerime güven duymayabilirsiniz. Sayın Çerçioğlu ve ekibinin bu başarılı tecrübelerinden istifade etmiş olan İtalya’nın ROMA Belediye Başkanı'na da sorabilirsiniz

Saygılarımla…

Sepetim