0.542. 537 86 70

Deniz Atabay’ın “Hizmet Aşkı..”

DİDİM’DE CHP’Lİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ SEVİNÇ KARATAŞ’A MİLYONLARCA LİRALIK KIYAK…

2021-12-03

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun “dürüst ve ahlaklı siyaset talimatı” Didim’de geçerli değil. Didim, 3 Aralık tarihinde Belediye Meclisine gelecek bir teklif ile yeniden ayağa kalktı.

CHP Didim Eski İlçe Başkanı Gökmen Karataş'ın eşi ve aynı zamanda CHP Belediye Meclis Üyesi Sevinç Karataş'a ait özel arazi, tüm yasalar hiçe sayılarak imara açılıyor.

Aynı zamanda Belediye Meclisinde Turizm ve Tanıtımdan Sorumlu olarak görev yapan Sevinç Karataş'a yapılan büyük kıyak, başta CHP tabanı olmak üzere tüm vatandaşların büyük tepkisini çekiyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, “Yolsuzluğa, ahlak dışılıklara bulaşmayın. CHP’li Belediyeler ve her ferdi topluma örnek olmalı” talimatına rağmen hem yasalar hem Partilerinin Genel Başkanlarını hiçe sayan CHP grubu, Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'a geçmişten bu yana en yakın isimlerden olan Sevinç Karataş'a yapılacak milyonlarca liralık ballı-kaymaklı kıyak için seferber oldu.

Sevinç Karataş hakkında aynı zamanda bir gazeteciye yapılan saldırıda azmettirici olduğu gerekçesiyle, Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın Danışmanı ile birlikte yakında dava açılacağı ve iddianamenin hazırlık aşamasında olduğu, saldırıya uğrayan gazetecinin ise uzlaşmayı kabul etmediği öğrenildi.

Son yaşanan Sevinç Karataş’a milyonlarca liralık imar kıyağı teklifi ardından, Didim'deki gerçek rant çetesinin Ahmet Deniz Atabay ve yakın çevresinin olduğunun artık aşikar hale geldiği, kamuoyunda yüksek sesle yapılan yorumlar arasında yer alıyor.

Sevinç Karataş'a yapılacak milyonlarca liralaık imar kıyağını gizlemek için ise basına yaptırılan haberlerde, toplu iş sözleşmeleri için Belediye Başkanı Atabay'a yetki verildiği ve bu konunun görüşüleceği ön plana çıkartılıyor.

Bu Kanun ve ahlak dışı rant girşimiyle ilgili tüm gerçeklikleri, delilleriyle birlikte hem Devlet kurumları hem de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşlerine sunuyor, Didim'deki gerçek rant çetesi vurgularında başrol oyuncularının kim olduğunu ise kamu vicdanına bırakıyoruz.

KANUN NE DİYOR

Ek Gündem maddesi olarak toplu sözleşmeler arkasına saklanarak geçirilmeye çalışılan imar vurgunu için, ilgili yasa ve yönetmelikler ne diyor?

İŞTE AYKIRILIKLAR..

 

Okunma sayısı: 12.188

Sepetim