0.542. 537 86 70

Didim cadı kazanı gibi kaynıyor..

Didim kamuoyu CHP’li Meclis Üyesi Sevinç KARATAŞ’ın buram buram rant kokan imar değişikliği talebine “EVET” oyu kullanan AK Partili Meclis üyelerini konuşuyor..

2022-01-17

Didim Belediyesi’nin pek dürüst, rant savar CHP’li Meclis Üyeleri, yanlarına sözde AK Partili 3 meclis üyesini de alarak CHP’li Meclis Üyesi Sevinç KARATAŞ’ın buram buram rant kokan imar değişikliği talebine “EVET” oyu kullanmışlardı.

O gün bu gün Didim cadı kazanı gibi kaynıyor. AK Partili yöneticilerin ağızlarını bıçak açmıyor.

Nasıl açsın ki;

Aydınlılardan destek isteyen Cumhurbaşkanına, “bizim meclis üyeleri CHP’nin önergelerine koşa koşa evet diyorlar, sen istediğin kadar miting yap, görüntü yapmak için gelir, alkışlar ama geri döndüğümüzde CHP ister biz yaparız mı?” diyecekler.

Önümüzü kesen esnaf bir vatandaşın bu durumlar karşısındaki yorumuna bir bakalım:

“Abi ben AK Partiliyim, sizin omurgasızlıkla suçladığınız AK Partili meclis üyelerine kızmayın. Mesela Yakup ŞENCAN var ki, Meclis üyesi adayı olana kadar partinin kapısını açmamıştı, batık bir esnaftan olan 125 bin lira alacağına karşılık listeye alındı. Böyle bir adamdan ne bekliyorsunuz? EVET diyenlerin hepsi müteahhit ve yarın bu durumu emsal göstererek onlar da benzer rant projeleri ile gelip onay isteyecekler. Olan biz gibi samimi duygularla partiyi destekleyen kesime oluyor. Birileri bizim sırtımıza binip oralara çıkıyor ve orada olduğu sürece çıkarları için çalışıyor.

Hele adı AK Parti’den önümüzdeki dönem Belediye Başkan adaylığı için geçen Ramazan ÖZALP için ne demeli. Bu gün CHP’nin değirmenine su taşıyan biri olarak yarın ne yüzle bu CHP’liler şöyledir, böyledir diyeceksin.”

Velhasıl Didim cadı kazanı gibi kaynıyor, AK Parti yönetimi sus pus olsa da, sokaktaki vatandaş dönen tüm dolapların farkında.

Bu günden sonra sadece CHP’li Meclis Üyelerinin rant projelerini değil, AK Partili Meclis Üyelerinin projelerini de mercek altına alacağız.

Gelelim CHP’li Meclis üyelerine.

Sözde dürüst bu muhteremlere bir sorumuz olacak.

Sevinç KARATAŞ’ın rant projesine partiliniz olduğu için EVET dediniz değil mi?

Peki, dilinizden düşürmediğiniz ama önünden de geçmeye korktuğunuz malum otelin projesine o dönemde EVET diyenler CHP’li Meclis Üyeleri değil miydi?

Ve son soru.

O günlerde Mümin KAMACI sizi Meclis Üyesi yapsa idi ve aynı projeyi önünüze koysa imzalamayacak mıydınız?

Dürüst olun. Tabi ki imzalayacaktınız.

Tersi bir karakterde olsanız, bu gün Sevinç KARATAŞ’ın projesini onaylamazdınız.

Sonuç mu?

Dün o projeyi onaylayan CHP’li Meclis Üyeleri bu gün nasıl yargılanıyorsa, yarın sizler de öyle yargılanacaksınız.

Dün Mümin KAMACI sizi Meclis Üyesi yapsa idi onun kayığının kürekçisi olacaktınız, bu gün ATABAY’ın kürekçiliğini yapıyorsunuz. O yüzden herkes vicdanına bir kere daha baksın, kafasını önüne eğsin ve ayna karşısında yüzüne iyice baksın.

Tüm bunlar yarın toplumun yüzüne bakarken utanmaya değer mi diye…

Saygılarımızla…

AYDIN ŞAFAK

Sepetim