0.542. 537 86 70

Didim’i sarsan görüntüler…

CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın sonunu getirecek görüntüler sosyal medya üzerinden elden ele dolaşıyor…

2017-04-06

 

Uzun süredir Didim gündemimi meşgul eden haberlere konu olan CHP'li Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ile ilgili görüntüler, medya ve pek çok kişiye servis edildi.

Servis edilen görüntülerde Didim Belediye Başkanı Atabay’ın, bir otel çalışanı olduğu belirtilen bayan ile artı 18'lik yakın temas sohbetleri yer alıyor.

Oldukça net ve yakın temas çekimlerde, konuşmalar da çok net duyuluyor.

Bilindiği gibi bu konu, uzun süredir Didim kamuoyu gündeminde dilden dile konuşuluyordu. Cep telefonu kamerası ile kaydedilen görüntülerin, ortamda bulunan ve Başkan Atabay'a çok yakın bir isim olan A.Ç. adında bir belediye meclis üyesi tarafından çekildiği, daha sonra ise görüntülerin kazara başkalarının eline geçtiği dillendiriliyor, konunun ve görüntülerin CHP Genel Merkezine kadar ulaştırıldığı, Atabay'ın ise referandum sonrası istifasının isteneceği de kaydediliyordu.

Ortaya çıkan ve hızla yayılan görüntülerin ardından Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın nasıl bir tutum takınacağı ve aynı zamanda nasıl bir cevap vereceği merakla bekleniyor. Elden ele dolaşan görüntüler “Kasetle gelen, kasetle gider” yorumlarının yapılmasına neden oluyor.

Didim'de ortaya çıkan kaset olayı siyesette "eline, diline, beline sahip olacaksın" sözününün doğruluğunu bir kez daha kanıtlıyor.

Sepetim