0.542. 537 86 70

Didim’in Maşallah’ı var…

AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş: "Didimi bu sefer çözeceğiz.... Bu sefer yerel anlamda dolaşırken başımız önünde gezmememiz ve Didim'i hakettiği noktaya taşımamız lazım... Merkezi yönetimle yerel yönetim aynı frekansta olursa sinerji daha iyi yakalanır..."

2018-03-31

HABER: HASAN KADİFE

TBMM çalışmarının hafta sonu arasını fırsat bilip her hafta olduğu gibi bu haftada soluğu memleketi Aydın'da alan ve hemşehrileri ile buluşan AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş hafta sonu ziyaretlerine devam ediyor.

AK Partili Vekil Savaş dün gerçekleştirdiği tam gün İncirliova ziyaretinin ardından Cumartesi gününü de Didim'e ayırdı .

Kongresini tamamlayan Parti ilçe teşkilatına hayırlı olsun ve başarı temennisinde bulunmak ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirmek için Didim'e gelen AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ve yönetimince çiçeklerle karşılandı.

Partinin Didim Koordinatörü olan İl Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Oruç'un eşlik ettiği Milletvekili Savaş'ın Parti binasına yaptığı ziyaret sırasında ilginç görüntüler ve diyaloglar yaşandı. Vekil Savaş, mütevazi duruşu ile bilinen İlçe Başkanı Maşallah Subaşı'ının dakikalarca ısrarına rağmen makam koltuğuna oturmayı kabul etmezken bir partilinin mahallesindeki dere sorununun çözümü isteği için aradığı DSİ yetkilisinden bir an önce gereğinin yapılmasını istedi.

DSİ yetkilisinin konu ile ilgili “kiminle görüşebilirim" sorusuna, "Artık Didim'in Maşallah'ı var... Onunla görüşeceksiniz" diyen AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, zaman kısalıyor diyerek Didim için daha çok çalışma hatırlatmasında bulunduğu Partililerine yönelik, "Vatandaşların dertleriyle dertleneceğiz, gönüllere gireceğiz, bir kalacağız, beraber olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız bu kadar çalıştığı bir dönemde bizim çok daha fazla ter dökmemiz lazım. Çalışmadan başarı gelmez. Organize olacağız... Bu dava işi, gönül işi... Yerel yönetim noktasında vatandaş sıkıntılı. Kaldı Bir yıl ve 2019 Aydın için yerelde güzel bir dönemin başlangıcı olacak İnşllah... Ben Mustafa Savaş olarak her zaman emrinizdeyim. 7/24 telefonum ve kapılarım sizlere açık... Didimi bu sefer çözeceğiz. Bu sefer yerel anlamda dolaşırken başımız önünde gezmememiz ve Didim'i hakettiği noktaya taşımamız lazım... Merkezi yönetimle yerel yönetim aynı frekansta olursa sinerji daha iyi yakalanır ve hizmet, yatırım daha hızlı sağlanır..." şeklinde konuştu.

Daha sonra İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ve ilçe yönetimi ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş kendisine "Hoşgeldin" demek isteyen Didim Kaymakamı Mehmet Türköz'ün parti binasına çıkmasını istemeyerek aşağıda görüştü.

Didimde kahve toplantısına da katılan Savaş'ın esnaflarla ve vatandaşlarla kurduğu sıcak diyaloglar dikkat çekti.. Kahvede okey oynayan vatandaşlara "Bol Şanslar" dileyen AK Partili Vekil Savaş, "Bizi bu yönetimden kurtarın" diyen Didimli bir esnafa "Kaldı Bir yıl... Sabredin, Kurtulacaksınız... Bunun için uğraşıyoruz" cevabını verdi.

FOTOĞRAFLAR: SADIK ÖLMEZ

Sepetim