0.542. 537 86 70

Efeler Belediyesi’nin aymazlığı…

Efeler Belediyesi Yağcılar İçi’nde yenilediği yolun üzerine önce T.C Efeler Belediyesi yazdı.. T.C.’nin ayaklar altına alınmasına tepki gösteren Eşref Gülpınar’ın konuyu gündeme taşıması ile yetkililer jet hızı ile yanlışlığı düzeltti..

2020-03-17

Efeler Belediyesi Yağcılar İçi’ndeki yol çalışmasını tamamladı.. Ve üzerine de KOCAMAN harflerle insanların gözlerine sokarcasına T.C. EFLER BELEDİYESİ yazdı.. Efeler Belediyesi’nin yaptığı bu aymazlığı Aydın siyasetinin yakından tanıdığı bir isim olan Ressam Eşref Gülpınar fotoğraflayarak sosyal medya hesabından paylaştı.

Gülpınar’ın, “TC. YERDE FARKINDAMISINIZ? Yer; (Aydın Yağcılar içi girişi yeni yol çalışması.) Yıllardır T.C yazısını kaldırılmasına tepki gösteren bir düşünce BU HATAYI NASIL YAPAR? hangi akıl bunu yapmış acaba?” ifadeleri ile paylaştı.

Sosyal medyadaki bu paylaşım Aydın’da günün konusu olurken kısa sürede etkisini gösterdi ve Efeler Belediyesi yaptığı hatayı JET HIZI İLE düzeltti..

Eşref Gülpınar, yaptığı bir başka paylaşım ile “Face paylaşımım sonrası acil bu yanlışı düzelten duyarlı yetkililere yürekten teşekkür ediyorum” ifadesi ile değişikliği duyurdu.

FOTOĞRAFLAR: EŞREF GÜLPINAR

Sepetim