0.542. 537 86 70

Efeler çiftçilerine özel Finansçı desteği...

Efeler Ziraat Odası’na kayıtlı çiftçiler imzalanan protokol uyarınca Finansbank Tarım Bankacılığı avantajlarından 10 yıla varan vade ve düşük faiz oranlarıyla daha da özel koşullarda yararlanacak.

2016-10-11

Finansbank Aydın Şubesi, üye üreticilerin Finansbank’ın tarım bankacılığı ürünlerinden daha avantajlı yararlanmasını sağlamak üzere Aydın Efeler Ziraat Odası ile protokol anlaşması imzaladı.

İmza töreninde Aydın Efeler Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Posacı ve Aydın Şube Müdürü Süreyya Çetin konu hakkında bilgi verdi.

Anlaşma kapsamında Aydın Efeler çiftçileri, ilklere imza atan Finansbank Tarım bankacılığından 10 yıla varan vade ile düşük kredi  faiz oranlarından yararlanabilecek. Mevduatlarını Aydın şubesinde değerlendiren çiftçilere özel yüksek faiz imkanı elde edecek.

Aydın Efeler Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Posacı “Odamız üyelerine verdiğimiz hizmetin çeşitliliğini arttırmak, finansal sıkıntılarını çözmek ve verimli üretimi desteklemek amacıyla Finansbank ile protokol imzaladık. Protokolün, tüm üyelerimize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Finansbank Aydın Şube Müdürü Süreyya Çetin de, “Finansbank Tarım Bankacılığı ekibimiz, tarım ve hayvancılık sektöründeki her üretim dalında müşterilerimize en uygun çözümleri sunmak üzere çalışıyor. Tarımsal sanayi dahil olmak üzere bitkisel üretimden hayvancılığa, tavukçuluktan seracılık alanlarına kadar çiftçilerimizin tüm bankacılık ihtiyaçlarını sektör dinamiklerine özel ürün ve hizmetlerimizle çözüyoruz. Aydın Efeler Ziraat Odası ile imzaladığımız protokol uyarınca da Aydın Efeler çiftçilerimize bu hizmetlerin yanı sıra 10 yıla varan vadeli, düşük faizli kredi sunuyoruz” diye konuştu. 

Tarım Kart’la 6 ay sonra öde

Efeler Ziraat Odası’na kayıtlı çiftçiler Finansbank’ın, alıcı ve satıcıları bir araya getiren yeni ürünü Tarım Kart ile de Finansbank Tarım Bankacılığı ayrıcalıklarıyla rahat edecek. Üreticiler için tarımsal ihtiyaçlarını 6 aya varan vadelerle öteleyebilecekleri bir ödeme aracı olan Tarım Kart; mazot, gübre, tohum, yem gibi ürün tedarik eden ana firmalara da alacaklarını güvence altına aldıkları, fatura derdi olmayan bir alışveriş ortamı sunuyor. Çiftçinin üretim ve hasada hazırlık dönemlerinde nakit ihtiyacı bitiyor.

Üreticilerin Finansbank Tarım Kart ile tarımsal girdi ihtiyaçlarını avantajlı olarak karşıladıklarını belirten Finansbank Aydın Şube Müdürü Süreyya Çetin şu bilgileri verdi:

“Tarım Kart sisteminin ayrıcalıklarından Doğrudan Borçlandırma Sistemi (DBS) anlaşması yapılan tarımsal girdi tedarikçisi ana firmalar ile DBS limiti olan üreticilerimiz kolaylıkla yararlanabiliyor. Sistem kapsamında ana tedarikçilerle DBS anlaşması yaparak, her bir üreticimizi bayi olarak tanımlıyoruz. Üreticiler kendilerine gönderilecek Tarım Kart ile belirlenen limitlerde ana firmalardan ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Gerek üretim sezonunun başlangıcında gerekse hasat dönemine hazırlık sürecinde üreticinin nakit ihtiyacını bitirerek elini rahatlatacak olan Tarım Kart, ana firmalar için de alacaklarını garantiye aldıkları güvenli bir ticaret ortamı sunuyor.”

Sepetim