0.542. 537 86 70

FETÖ’nün Nazilli İmamı yakalandı…

FETÖ/PDY SİLAHLI TERÖR ÖRGÜTÜ’NÜN AYDIN/NAZİLLİ İMAMI VE PARA KASASI OLARAK BİLİNEN ECZACI SAİM TOPLAOĞLU, AYDIN TEM MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNİN UZUN TAKİBİ SONRASINDA BAŞARILI BİR OPERASYONLA GİZLENDİĞİ İZMİR/BORNOVADAKİ BİR EVDE YAKALANDI..

2018-06-22

Nazilli’de FETÖ’nun para kasası olarak bilinen Eczacı Saim TOPALOĞLU Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekiplerinin amansız takibi sonrası İzmir/Bornava ilçesinde saklandığı evde yine yanında Polislikten atılmış bir Emniyet Amiri ile birlikte yakalanarak Aydın İl Emniyet Müdürlüğüne getirildiği ve gözaltına alınarak sorgulamasına başlandığı öğrenildi..

FETÖ/ PYD Silahlı Terör Örgütü’nün Nazilli İmamı ve para kasası olarak bilinen Saim TOPALOĞLU’nun halen tutuklu bulunan eşinin de kendisi gibi Eczacı olduğu ve Nazilli ilçesinde ve Bozdoğan/Sırma Mahallesi’nde iki eczane işlettikleri biliniyor.

FETÖ'nün Aydın ve Nazilli kasası olduğu iddia edilen ve paraları Gana ve Kaynak Holding'e aktaran Saim Topaloğlu'nun yasal yollarla yurttan çıkmadığını tespit eden Aydın Polisi, Topaloğlu'nun gaygubet evlerinde saklanabileceği ihtimali üzerinde durdu.

Bu ihtimal üzerine çalışmalar yapan Aydın Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri uzun süredir Topaloğlu'nu yakalamak için Ege Bölgesi’nde arama yapıyordu..

İzmir’de olduğu tespit edilen FETÖ İmamı Saim TOPALOĞLU’nun yine FETO Üyesi olduğu gerekçesi ile meslekten ihraç edilen bir Emniyet Amiri ile birlikte kılık ve kimlik değiştirerek kendilerini pazarlamacı olarak tanıtarak, yine emekli bir polis memurunun evini kiraladıkları ve aynı evi paylaştıkları ortaya çıktı.

(Hasan KADİFE)

Sepetim