0.542. 537 86 70

Figen Şenoğlu tutuklandı…

FETÖ’CÜ ERKAN KARAASLAN’IN AYDIN BŞB’DE BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANI YAPTIRDIĞI FİGEN ŞENOĞLU, FETÖ KAPSAMINDA TUTUKLANARAK İZMİR BUCA KIRKLAR CEZA EVİNE KONULDU…

2016-08-19

www.gundemotuzbes.com'un haberine göre;

Erkan Karaaslan’ın, FETÖ'nün Belediyelerdeki ayağı olarak tutuklanarak cezaevine konulması Aydın Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere diğer CHP'li Belediyeler ve Başkanları üzerinde hem korku hem de panik yaratmaya başladı.

FETÖ’nün yerel yönetimlerdeki ayağı Erkan Karaaslan'ın Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne Bilgi İşlem Daire Başkanlığı yaptırdığı Figen Şenoğlu, İzmir'de FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınarak Hakim karşısına çıkarıldı.

Figen Şenoğlu tutuklanarak Buca Kırıklar F Tipi Cezaevine konuldu. 

Öte yandan, FETÖ'den tutuklanıp cezaevine gönderilen Erkan Karaaslan'ın ifadeleri ile soruşturma derinleşiyor. Karaaslan’ın verdiği ifadeler doğrultusunda Aydın Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere danışmanlığını yaptığı diğer belediyelerde de kilit noktalara yerleştirdiği kadrosuna yönelik her an bir operasyonun yapılabileceği ve belediyeler içindeki FETÖ’cü yapının temizleneceği bilgisine ulaşıldı.

Sepetim