0.542. 537 86 70

Finale doğru heyecan dorukta..

Efeler Belediyesi ve Aydın Tenis Spor Kulübü işbirliği ile 22 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında 200 tenisçinin katılımıyla düzenlenen 'Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası' Aydın Spor Kulübü Derneği’nde büyük bir heyecanla devam ediyor.

2016-11-09

Efeler Belediyesi ve Aydın Tenis Kulübü-EA Tenis Akademisi’nce 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında başlatılan ‘Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası’ finale doğru yaklaşırken kortlarda büyük heyecan yaşanıyor.

Yetişkinlerde; veteran erkek, veteran bayan, teşvik erkek, teşvik bayan, karışık çiftler ile çocuklarda; 8 yaş karışık, 9 yaş erkekler, 9 yaş kızlar, 10 yaş erkekler, 10 yaş kızlar, 12 yaş erkekler, 12 yaş kızlar, 14 yaş erkekler ve 14 yaş kızlar kategorilerinde kıyasıya süren müsabakalarda sporcular kupa için ter döküyorlar.

10 KASIM’DA ÖDÜL TÖRENİ YAPILACAK

Kıyasıya süren müsabakaların 10 Kasım itibariyle sonuçlanarak ödül töreni yapılacağını ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Efeler Belediyesi olarak göreve başladığımız ilk günden bu yana spora ve sporcuya büyük önem veriyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Sağlam kafa, sağlam vücudda bulunur’ sözünden yola çıkarak tenis turnuvamızı düzenledik. Sporcularımız kategorilerinde dereceye girebilmek için mücadele etmeye devam ediyorlar. Tüm halkımızı sporcularımıza destek vermek için ödül törenimize davet ediyorum” dedi. 

Sepetim