0.542. 537 86 70

Fuat Akdoğan meyhane mi açtı?

Kuşadası siyasi kulislerinde “İNCİR” adında bir meyhane açtığı konuşulan Fuat Akdoğan için “2 yıl başkanlık yaptı Kuşadası’na incir ağacı dikti. Şimdi bir daha başkan olursa işletmesine verdiği isim gibi Kuşadası’na yeniden incir ağacı mı dikecek?” yorumları yapılıyor.

2018-09-11

Kuşadası Belediyesi Eski Başkanlarından “FETÖ sevici” Fuat Akdoğan AK Parti’den Aday olabilmek için çaldığı kapılar yüzüne kapanınca şimdi de İYİ Parti ile dirsek temasına geçti.

FETÖ Okulları imarını meclise getiren, Recep Tayyip Erdoğan'ı Kuşadası'nda karşılamayan, Adliye Sarayı açılışında bin kişi bile toplayamayan, Dönemin Kültür Bakanı Atilla Koç tarafından "melek yüzlü şeytan" diye adlandırılan, AK Parti’den aday gösterilemeyeceğini anlayınca istifa edip DYP’den aday olan, son yerel seçimlerde AK Parti Adayı Engin Berberoğlu kazanmasın diye Kuşadası'ndaki FETÖ’cüler ile işbirliği yapıp CHP’ye destek olan Fuat Akdoğan yeniden Belediye Başkanı olabilmek için her yolu deniyor.

AK Parti’den aday olmak için çaldığı kapılar yüzüne kapanan Fuat Akdoğan sık sık yemekli toplantılarla bir araya geldiği İYİ Partililer ile yaptığı siyasi kulislerle hem bir arayış içinde olduğu görünümü veriyor hem de Kuşadası siyasi kulislerinde gündem oluşturuyor.

Her fırsatta "Özer Kayalı aday ise ben aday değilim. Hatta onun memuru, meclis üyesi bile olurum" mesajı veren Akdoğan’ın Özer Kayalı aday gösterilmez ise İYİ Parti’den bir kapı açma niyetinde olduğu mesajını veriyor.

MEYHANE Mİ AÇTI?

Son günlerde Kuşadası siyasi kulislerinde “İNCİR” adında bir meyhane açtığı konuşulan Fuat Akdoğan için “2 yıl başkanlık yaptı Kuşadası’na incir ağacı dikti. Şimdi bir daha başkan olursa işletmesine verdiği isim gibi Kuşadası’na incir yeniden ağacı mı dikecek?” yorumları yapılıyor.

SİYASİ KULİSLER BU RESMİ KONUŞUYOR..

Kuşadası siyasi kulislerinde İYİ Parti’li Volkan Alkış’ın Özgün Limoncu ve Fuat Akdoğan ile birlikte “İNCİR” Restorantta çektirdiği ve sosyal medya hesabında paylaştığı “İncir’de öğle yemeği ve siyasi fikir alışverişi” konulu bu resmi konuşuyor. Sosyal medyada paylaşılan bu fotoğraf  “İYİ Parti’den aday gösterilip belediye başkanlığını kazandığı takdirde Fuat Akdoğan’ın liste başında belediye meclis üyesi olarak bu iki ismin yer alacağı” şeklinde yorumlanıyor. Öte yandan, Arif Cemrek isimli kişinin “Bu bir mesaj mı acep” şeklindeki yorumuna Volkan Alkış’ın “neden olmasın” şeklindeki cevabı dikkat çekiyor.

Sepetim