0.542. 537 86 70

Günde 4 kaşığı kanseri yok ediyor…

Dr. Mermerski, kanser tedavisi yapan reçetesinin tüm vücudumuzu tedavi eden bir gıda olduğunu açıklıyor. Bu genel şifa etkisi sayesinde kanserinde de iyileşeceğini iddia ediyor.

2017-04-22

Bulgar bilim adamı en güçlü ev yapımı çareyi ortaya çıkardı.

Hristo Mermerski, tanınmış bir Bulgar Bilim adamı ve çığır açan ev yapımı kanser tedavisi nedeniyle dikkat çekmeye başladı.

Bu basit çare ile kanseri iyileştirme iddiasını destekleyen binlerce insan var.

Dr. Mermerski, kanser tedavisi yapan reçetesinin tüm vücudumuzu tedavi eden bir gıda olduğunu açıklıyor. Bu genel şifa etkisi sayesinde kanserinde de iyileşeceğini iddia ediyor.

Sağlığa faydaları şunlardır:

Yararları nelerdir?

Kan damarlarını temizler.

Hafızayı ilerletir.

Kalp krizlerine karşı kalbi korur.

Bağışıklık sistemini güçlendirir.

Akciğer ve böbrekleri temizler.

Bütün kanser türleri için doğal bir tedavi yöntemidir.

Malzemeler;

15 limon

12 diş sarımsak

1 kg. bal

400 gr. ceviz

400 gr. filizlenmiş buğday

Buğday nasıl filizlenir? 

Yeşil buğdayı geniş bir kaba koyun ve üstünü geçecek kadar su ekleyin. Gece boyunca bekletin. Sabah yeşil buğdayı süzün ve iyice durulayın. Süzülmüş buğdayı başka bir kaba alın. 24 saat sonra buğday filizlenecektir.

Yapılışı;

Sarımsak dişlerini temizleyin. Filizlenmiş buğday, sarımsak dişleri ile cevizi karıştırdıktan sonra iyice öğütün. Başka bir yerde 5 limonu kabuğu ile birlikte öğütün. Öğütülmüş limonu diğer karışıma ekleyip karıştırın. Kalan 10 limonun suyunu da bu karışıma ekleyip birbiriyle bütünleşene kadar karıştırın. Son olarak balı ilave edin ve tahta kaşıkla karıştırın. Bu karışımı cam kavanoza koyup 3 gün buzdolabında tutun.

3 gün sonra Dr. Mermerski’nin kanser tedavi ilacı hazır olacaktır. Kahvaltıdan ve akşam yemeğinden yarım saat önce, 1-2 yemek kaşığı tüketin. Uyumadan önce de 1 kaşık tüketin.

Dr. Mermerski’e göre, bu karışım vücudumuzu genç ve enerjik tutar, en önemlisi kanser dahil bir çok rahatsızlığın tedavine yardımcı olur.

Sepetim